Embossing srajčka s štampiljko Sizzix 11.4x14.6cm - rastlina

Embossing srajčka za izdelovanje reliefnih odtisov za strojček Sizzix, Cuttlebug ali Xcut Xpress. V kombinaciji s štampiljko dosežete čudovit barvni 3D efekt na različne trdote papirja. Izvrsten način za izdelovanje unikatnih scrapbook izdelkov!

Special Price 10,49 € Regular Price 14,99 €
Availability: Na zalogi
SKU
0841182062796

Embossing teksturne plošče s štampiljko

Embossing teksturne srajčke se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big shot, strojčku Texture Boutique, strojčku Cuttlebug in Xcut Xpress za odtisovanje reliefnih odtisov v papir različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne za ustvarjanje unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! Predstavljajo enostaven način, kako spremeniti popolnoma klasičen papir v čudovit unikatni izdelek.

V kombinaciji s priloženo štampiljko lahko dosežete čudovite barvne 3D efekte na različnih trdotah papirja. Na štampiljko preprosto nanesite barvo s pomočjo barvnih blazinic, nato naredite odtis štampiljke na papir, ga vstavite v embossing srajčko ter spustite skozi strojček.

Na izbiro je ogromno embossing reliefnih srajčk, različnih velikosti in različnih motivov, za vse priložnosti. Srajčke so plastične, enostavne za uporabo in trajne, saj se ne uničijo in ne izrabijo. Pri odtisovanju v trši papir spustite plošče večkrat skozi napravo, saj tako dobite boljši učinek in lepši reliefni odtis na papir. Pri uporabi embossing srajčk pri strojčku Sizzix potrebujete le osnovno ploščo za Sizzix in dve rezalni plošči, vse to pa dobite že v osnovnem kompletu Sizzix Big shot. Pri strojčku Cuttlebug potrebujete osnovno ploščo A in dve dodatni plošči B, kar pa tudi že dobite v kompletu. Prav tako dobite v kompletu pri strojčku Xcut Xpress osnovno ploščo in dve rezalni plošči, ki zadostujeta za delo z embossing teksturnimi ploščami. 

Primer uporabe s strojčkom Sizzix Big shot:

Dodatne informacije
SKU0841182062796
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account