Komplet flomastrov Graph'it Shake 4 mm - naravne barve, 6 kosov

Univerzalni permanentni flomaster za uporabo v šoli in doma, primeren za risanje in barvanje na različne materiale.
Akcijska cena 21,59 € Redna cena 26,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
3700010434518

Komplet flomastrov Graph'it Shake

 

Graph'it Shake markerji predstavljajo alternativo vsem permanentnim flomastrom. Oblikovani so na vodni osnovi z dodanimi visokokakovostnimi pigmenti. Barve flomastrov so močno pokrivne in permanentne, kar omogoča risanje prav na vse površine, tako svetle kot tudi temne.

 

Zaradi svoje odlične obstojnosti so primerni za uporabo na različnih površinah kot so tekstil, papir, lepenka, les, kovina prav tako tudi stene in zunanji zidovi. Odporni so na zunanje vremenske vplive in svetlobo ter kot taki primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

 

Priljubljeni so pri številnih ustvarjalcih in primerni za risanje na tekstil, za scrapbooking ustvarjanje, risanju finih detajlov, uličnemu risanju, pri ljubiteljih mang in še mnogo več. Uporabni so tako za delo v šoli, kot tudi doma. Flomastri so UV in vodoodporni ter nimajo močnega vonja. Na voljo so v petih različnih debelinah: 0.7mm, 2.5 mm, 4 mm, 5 mm in 16 mm, ter več barvnih odtenkih.

 

Flomastre pred uporabo pretresite in s konico nekajkrat rahlo pritisnite ob podlago, tako da barva priteče v konico. Ko je konica popolnoma obarvana, flomaster uporabite za barvanje in risanje. Za vsako kasnejšo uporabo flomastra postopek ponovite.

 

Dodatne informacije
SKU3700010434518
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account