Fimo liquid gel 50ml

Rating:
73% of 100

Vsestranski dekorativni gel za izdelavo čudoviti unikatnih izdelkov v kombinaciji s polimernimi masami, enostaven za uporabo, ter kot tak primeren za začetnike kot tudi poznavalce.

8,12 €
Availability: Na zalogi
SKU
4006608817879

Fimo liquid

Fimo Liquid je univerzalni dekorativni gel, ki se uporablja v kombinaciji s polimernimi masami kot so FIMO, PARDO in KATO masa, za izdelavo nakita, okraskov, dekoracij in različnih figuric. Njegova uporaba je zelo široka in enostavna.

Gel je po sestavi tekoč in se utrjuje v kuhinjski pečici približno 20 minut pri temperaturi 130°C. Po utrjevanju je prosojen in izredno upogljiv. Nanašamo ga lahko neposredno iz plastenke s konico za nanašanje, katera omogoča hitro, enostavno in čisto delo. Morebitne nastale madeže dekorativnega gela očistite z razredčilom.

Uporablja se v številnih različnih dekorativnih tehnikah kot so: prenos slik, magnetki, obeski za ključe, podloge za miško, obeski za nakit, v kombinaciji s servietno tehniko in še več. V gel lahko prav tako vmešate pigmente ali barvne prahove, bleščice in manjše elemente, s tem pa lahko ustvarite resnično prikupne in unikatne izdelke.

Ena plastenka (50ml) gela zadostuje približno za izdelavo štirih obeskov za ključe ali ene podloge za miško.

Ideje za uporabo:

dekoracija

metulji   

kamenčki  

steam punk    

nakit

poletje

Dodatne informacije
SKU4006608817879
PakiranjePosamezno
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account