Gumijasta štampiljka Tim Holtz 17,78x20,32cm - breze in borovci

Štampiljke iz visoko kakovostne gume, za odtiskovanje na papir in druge materiale.
28,57 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0653341051516

Gumijaste štampiljke Tim Holtz

Štampiljke so izdelane iz visoko kakovostne gume in imajo zelo natančne definicije za resnično popoln odtis! 

Velikost kompleta (vseh štampiljk skupaj) je 10,6x15,24cm.

 

Kako uporabljati štampiljko?

Pri uporabi štampiljk potrebujete le še akrilno podlago in barvno blazinico. Akrilna podlaga vam služi kot držalo in je na voljo v različnih velikostih, da ustreza različnim velikostim štampiljk. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne).

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

 

Kako narediti voščilnico res posebno?

Štampiljka ima na sprednji strani pobarvan motiv za navdih, lahko pa ga pobarvate po lastni želji z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, voščenkami, barvicami ali drugimi efektnimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

 

Kako vzdrževati štampiljko?

Štampiljke so primerne za večkratno uporabo, vendar je za dolgo življenjsko dobo potrebno izdelek vzdrževati. Štampiljko je zato potrebno po vsaki uporabi očistiti. To storite z vodo in milom ali s posebnimi čistili, namenjenimi za čiščenju barv na vodni osnovi ali čiščenju barv na osnovi topil. Po čiščenju pustite štampiljko sušiti na zraku, saj tako ohranjate njeno oprijemljivost na akrilno podlago.

 

V videu si lahko ogledate način uporabe gumijastih štampiljk.

Dodatne informacije
SKU0653341051516
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account