Kalup za vlivanje - okras za vrata 1

Kalup za vlivanje ali vtiskovanje mase.
5,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4036159202206

Kalup za vlivanje

Kalup je izdelan iz kvalitetne PVC folije, odporne na udarce in vročino do 80°C. Primeren za vlivanje vseh vrst keramičnih prahov, livarskega materiala, mavca, mila, voska in za vtiskovanje raznih modelirnih mas (na primer gline, Das mase, Fimo mase in podobnih). Je najenostavnejši način izdelave ploskih okraskov za dekoracijo škatlic, daril, okrasitev doma, za izdelavo obeskov, magnetkov, brošk ali drugih ustvarjalnih izdelkov.

Ker je varen za delo s hrano je, poleg vlivanje umetnih mas, primeren tudi za vlivanje živilskih izdelkov (na primer čokolade). Pozor: Istega, v katerega ste vlivali umetno maso, ne uporabljajte tudi za vlivanje živilskih izdelkov!

 

Kako zagotovim najboljši odtis?

Za najboljše definicije vzorca, preprosto vlijte izbran material v kalup in počakajte, da se strdi. Material po sušenju enostavno odstranite iz kalupa. V primeru, da želite odtis na masi, ki se ne vliva, maso prvo dobro pregnetite, oblikujte v kroglico (velikost kroglice prilagodite glede na velikost kalupa), postavite na sredino vzorca in začnite potiskati maso proti robovih. Ko zajamete celoten vzorec, maso previdno odstranite iz kalupa. Po sušenju odlitek pobarvajte in okrasite.

Na kalupu so 3 motivi, velikosti od 6x13cm.

Modelčki na sliki so pobarvani zgolj v ilustrativne namene, pobarvate in okrasite jih lahko po lastnih željah. 

Dodatne informacije
SKU4036159202206
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account