Kristali za polikat 5mm - prozorni, 100 kosov

Dekorativni kristali, s ploskim dnom, za okraševanje oblačil, torbic, čevljev, papirnatih in scrapbook izdelkov ter drugega.
2,32 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4011643680326

Dekorativni kristali za polikat

Vsestransko uporabni kristali s ploskim dnom za enostavno pritrditev. So odličen dodatek pri okraševanju oblačil, torbic, čevljev, kap in ostalih izdelkov iz blaga. Prav tako predstavljajo čudovito dekoracijo na vaših voščilnicah, vabilih ter preostalih scrapbook izdelkih ter raznih ustvarjalnih projektih. Kristali so primerni tudi za okraševanje ovitkov za telefon, ogledal, okvirjev in drugih predmetov.

Izdelajte unikatne kose oblačil, popestrite svoje torbice in čevlje, okrasite svoj ovitek za telefon in pustim izdelkom dodajte nekaj sijaja!

 

Kako nanašam kristalčke na tekstil?

Kristali imajo na ploski strani lepilo, ki se pod vročino stopi. Za pritrditev na tekstil, zato ne potrebujete dodatnega lepila. Kamenčke v obliki želenega vzorca položite na blago, s plosko stranjo obrnjeno navzdol tako, da se bo lepljiva površina dotikala blaga. Čezenj položite tanko krpo, nato pa srednje vroč likalnik približajte kristalom, počakajte 5 do 7 sekund, odstranite likalnik in pustite, da se ohladi. Preverite, če so kristalčki dobro pritrjeni, v nasprotnem primeru obdelajte z vročino še za nekaj sekund.

Kristali so po pravilnem pritrjevanju pralni na nizkih temperaturah v pralnem stroju (30º).

Pozor: Ne dotikajte se vročih kamenčkov, saj lahko med segrevanjem postanejo zelo vroči.

 

Kako nanašam kristalčke na vse preostale površine?

Enostavno. Izberite lepilo po vaši želji in prilepite.

 

V setu je 100 kristalčkov.

Dodatne informacije
SKU4011643680326
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account