Lak in lepilo Mod podge 59ml - za sestavljanke

Vsestransko lepilo in lak za uporabo pri lepljenju sestavljank.
4,73 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0028995112072

Mod Podge lepila in laki

Mod podge je nestrupeno, univerzalno belo lepilo, ki se lahko uporablja kot tesnilo, lepilo ali premaz. Na izbiro je več različnih lepil, katerih namen je uporaba na različnih podlagah kot so les, papir, lepenka, steklo, porcelan, plastika, stiropor, kovina, karton in blago. Je vsestransko uporabno in je namenjeno številnim tehnikam. Lahko se uporablja kot premaz, za reliefni videz, za decoupage tehniko, kot lepilo za fiksiranje sestavljank, pri oblikovanju nakita, pri izdelovanju scrapbook izdelkov, za foto transferje na papir ali blago, za premaz pohištva in še mnogo več. Lepilo ima srednji čas sušenja, tako da omogoča natančno delo. Če ga uporabljate kot premaz, pazite, da lepilo enakomerno tanko nanesete na celotno površino. V primeru, ko nanašate več slojev, pustite vsak sloj lepila sušiti 15-20 minut, preden nanesete novega. Ko je lepilo suho, je prozorno, vez zelo trdna, končni videz pa različen, lahko je mat ali sijaj, odvisno od uporabljenega produkta.

Pri delu z lepili Mod podge poskrbite, da zaščitite delovno površino. Lepilo nanašajte s čopičem ali gobico, orodje in roke pa po uporabi takoj umijte s toplo vodo in milom. Lepilo hranite tesno zaprto pri sobni temperaturi.

Na izbiro je več različnih lepil mod podge, ki se med seboj ločijo po namembnosti in končnemu videzu. Njihova uporaba je resnično brezmejna in zelo enostavna!


Lak in lepilo Mod podge za sestavljanke je namenjen uporabi pri končnem lepljenju sestavljank. Uporaba lepila je preprosta in hitra. Za delo zaščitite delovno površino pod sestavljanko, nato pa lepilo nanesite enakomerno po celotni površini sestavljanke in poskrbite, da bo lepilo prekrilo vse razpoke. Ko končate, pustite da se popolnoma posuši. Za dodatno zaščito priporočamo nanos dodatnega sloja na hrbtno ali sprednjo stran sestavljanke. Po končanem delu pripomočke očistite z vodo in milom. 

Dodatne informacije
SKU0028995112072
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account