Lepilo za premeščanje v spreju Montana, 400ml

Lepilo, ki se ne posuši prvih nekaj ur po nanosu, kar omogoča večkratno premeščanje izdelka, ki ga želite prilepiti.
11,25 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8427744150396

Lepilo za premeščanje v spreju Montana (400ml)

Lepilo, ki omogoča več premestitev pred končnim lepljenjem.

 

Splošne informacije

Lepilo za premeščanje drži svojo lepljivost nekaj ur, kar omogoča premeščanje predmeta, ki ga želimo prilepiti. Pohvali se lahko z odlično začetno lepljivostjo, ki jo drži prvih nekaj ur po nanosu.

 

Lastnosti:

  • omogoča premestitev nekaj krat zaporedoma, v prvih nekaj urah, v kolikor se na površini ne nabira prah,
  • brezbarvno,
  • ne rumeni.

 

Za kaj lahko uporabljam lepilo za premeščanje Montana?

Lepilo, ki omogoča premeščanje, se lahko uporablja v dizajnu, fotografiji, pri tekstilnih delih in podobno. Namenjenu premeščanju dveh lahkih elementov nekajkrat zaporedoma. Lepilo je brezbarvno in ne pušča madežev na tkaninah, zato se uporablja tudi na šiviljskih tečajih, za začasno pritrditev vzorcev med rezanjem ali šivanjem. Primerno je za lepljenje poroznih površin – papirja, kartona, blaga, kot tudi gladkih površin, kot so plastika in kovina.

 

Navodila za uporabo

Priprava – Pred uporabo dobro pretresite pločevinko.

Nanos – Lepilo popršite zgolj na eno stran, nekje 15-20cm od podlage. Počakajte nekaj sekund, da topilo izhlapi in zlepite površini. Lepljivost traja dalj časa, zato se lepilo popolnoma posuši nekaj ur kasneje. Nanesite na čisto in suho površino, brez prahu ali drugih majhnih delcev, saj le-ti zmanjšujejo moč lepljenja. Nanesite enakomeren sloj, dokler ni dosežen želen efekt in po potrebi ponovite.

Po uporabi - Po uporabi, obrnite pločevinko na glavo in pršite, da se razpršilka očisti in se v prihodnje ne zamaši. V primeru, da se razpršilka zamaši, jo preprosto zamenjajte. Ostanke lepila enostavno odstranite s topilom.

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si lahko ogledate na etiketi tukaj.

 

Fizične značilnosti

 Osnova

 Akrilni mikrodelci

 Količina

 400ml

 Temperatura materiala/površine

 5-50°C

Dodatne informacije
SKU8427744150396
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account