Luknjač Xcut - 3 velikosti

Univerzalni luknjač za izrezovanje lukenj v različne materiale. Tri različne dimenzije.

16,65 €
Availability: Na zalogi
SKU
5055198812930

Luknjač Xcut

Univerzalni luknjač Xcut je najboljši med vsemi. Zaradi svoje ergonomske oblike je enostaven za uporabo in prijazen vsem uporabnikom. Od ostalih luknjačev se loči ravno po svoji preprostosti. Uporaben je pri izdelavi voščilnic, vabil, albumov, dekorativnih izdelkov za dom in dekoracijo, ter kot tak uporaben v šoli, službi ali doma.   

Pri delu luknjač držimo v roki in s pritiskanjem hitreje ter enostavnejše izrezujemo luknje kot če uporabljamo klasične luknjače. Uporabljamo ga lahko za izrezovanje lukenj iz vseh materialov: papirja, lepenke, folije, tanke plastike, filca, tekstila, usnja in podobnih materialov. Glava luknjača je oblikovana tako, da lahko izrezujete luknje premera treh velikosti: 2, 3 in 4 mm. Držalo ima oblikovan manjši predalček za shranjevanje nastavkov različnih velikosti.

Pri delu z luknjačem priporočamo uporabo podlage Xcut, saj s tem zaščitite delovni pult ter ohranite ostrino luknjačev. Podlaga ima sposobnost samoceljenja in tako zaščiti konice luknjača pred prehitro izrabo.

Dodatne informacije
SKU5055198812930
PakiranjePosamezno
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali