Mini gumijasta štampiljka Santoro Gorjuss - No. 57 Little Heart

Štampiljka za odtiskovanje vzorcev na papir in druge materiale, za izdelovanje voščilnic, vabil in scrapbooking albumov.
Akcijska cena 2,04 € Redna cena 2,92 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
5038041021666

Mini gumijaste štampiljke Santoro Gorjuss

Štampiljke z motivi priljubljenih punčk Gorjuss. Izdelajte čudovite voščilnice, vabila in čestitke z vašim najljubšim karakterjem Gorjuss. 

Kako uporabljati štampiljko?

Delo z Gorjuss gumijastimi štampiljkami je prav tako hitro in enostavno, kot z drugimi. Pri uporabi štampiljk potrebujete le še akrilno podlago in barvno blazinico. Akrilna podlaga vam služi kot držalo in je na voljo v različnih velikostih, da ustreza različnim velikostim štampiljk. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne).

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

 

Kako narediti voščilnico res posebno?

Štampiljka ima na sprednji strani pobarvan motiv za navdih, lahko pa ga pobarvate po lastni želji z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, barvicami ali drugimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

Dodatne informacije
SKU5038041021666
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account