Naravna barva za začasni tattoo - HENNA TATTOOS kids kit

Earth Henna je varna, naravna in dermatološko testirana. Preprosto za uporabo in izdelavo začasnih tattoojev. Končna barva je naravna Henna - rumeno/rdeče/rjava, odvisno od temperature telesa in tipa kože.
24,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0669586500238

Naravna barva za začasni tattoo - HENNA TATTOOS

Earth Henna je varna, naravna in dermatološko testirana. Preprosto za uporabo. Priloženih je 16 transfernih šablon. Vsebina je primerna za 15 motivov, ki na koži ostanejo 7-10 dni. Henna pasta je po mešanju uporabna 2-3 tedne (hraniti v hladilniku). Vsebina: 5g Henna praha, 19ml Mixing Solution, 1 aplikator (plastenka) s fino konico, 4ml evkaliptusovega olja, 17 motivov za večkratno uporabo in ploščat zobotrebec za popravke.

Hena je rastlina, ki raste v Indiji, Afriki in Srednjem Vzhodu. Listi rastline se posušijo in zdrobijo v prah, kateri se nato uporabi za izdelavo začasnih hena tattoo-jev.

 

Dejstva o heni:

 1. Na koži je vidna 7-10 dni.
 2. Ni hitrega načina za odstranitev hena tattoo-ja; tattoo bledi ob drgnjenju kože. V kolikor bi želeli predčasno odstranitev, lahko poizkusite z nežnim brisanjem kože z otroškim oljem, večkrat na dan, da pospešite proces.
 3. Earth Henna je odlično vidna na temni koži.
 4. Pasta Earth Henne zdži en mesec, v kolikor je zamrznjena.

 

NAVODILA

 1. Dobro pretresite in vlijte vsebino plastenke Earth Henna Solution v plastično vrečko v obliki stožca, skupaj s henna prahom (glej sliko 1). Zaprite vrečko in zmešajte z masiranjem med dlanmi približno 3 minute, dokler ne izginejo vse grudice. Pred uporabo počakajte 1 uro.
 2. S pomočjo pisala potisnite henna pasto proti konici vrečke. Konico odrežite, da naredite  majhno luknjo in stisnite vsebino v prazno plastenko (aplikator), dokler se ne napolni (slika 2). Med vlivanjem občasno potapkajte plastenko, da se barva usede na dno. Plastično vrečko dobro zaprite in zlepite z lepilnim trakom ter preostalo henna pasto hranite v tej vrečki v hladilniku.
 3. Pokrov s konico položite na plastenko in trdno zaprite.
 4. Predel kože pred slikanjem očistite z vodo in podrgnite z brisačo, da odstranite kakršne koli losjone in plasti odmrle kože.
 5. Stiskajte plastenko, da priteče henna in ustvarite svoj motiv. Kovinska konica aplikatorja naj se ne dotika kože. (Če ne želite prosto slikati, glejte navodila za prenos vzorca).
 6. Pustite, da se henna pasta posuši (20-30 minut). Za najboljše rezultate jo pustite na koži 4-6 ur (ali več). Če slikate zvečer, pred spanjem ovijte poslikan predel kože s papirnato brisačo ali robcem in lepilnim trakom.
 7. S prsti odstranite posušeno henna pasto ali jo sperite s toplo vodo. Možno, da se bo nekaj posušene paste same odstranilo.
 8. Takoj po odstranitvi paste bo barva zelo bleda. TO JE NORMALNO. Henna vzorec se bo popolnoma obarval v naslednjih dveh dneh (barva bo prešla od oranžne do klasično rdečkasto-rjave).
 9. Preostalo henna pasto hranite v hladilniku. Pred zaprtjem plastenke, iz nje izstisnite zrak (stisnite plastenko, dokler se henna pasta ne razleze do vrha in zaprite plastenko z originalnim pokrovom). Plastenko bo zvita in videti smešno, vendar bo henno ohranila svežo dalj časa.

 

NAVODILA ZA PRENOS VZORCA

 1. Na priloženih polah s šablonami izberite svoj vzorec in ga izrežite.
 2. Na predel kože, kamor boste odtisnili vzorec, nanesite tanko plast evkaliptusovega olja in položite šablono s temno stranjo obrnjeno navzdol. 10 sekund nežno in enakomerno pritiskajte ter odstranite.
 3. Stiskajte plastenko, da priteče henna pasta in počasi obrobite vzorec. Črne obrobe (od prenosa vzorca) bodo izginile; vidna bo le rdeče-rjava henna barva.
 4. Pustite, da se pasta posuši in sledite zgornjim navodilom.
 5. Isto šablono lahko uporabite do 6x.

 

KORISTNI NASVETI

 1. Po uporabi namočite kovinsko konico v vročo vodo, da se ne zamaši.
 2. Uporabite zobotrebce za izenačitev linij.
 3. Uporabite buciko ali iglo za čiščenje ali odmašitev kovinske konice.
 4. Odvečno pasto zamrznite. Preden zaprete plastenko, iztisnite ves zrak. To naredite tako, da stisnete plastenko, dokler pasta ne prileze do vrha in zaprete plastenko z originalnim zamaškom. Plastenka bo zvita, vendar bo tako hena pasta dalj časa ostala sveža.

Sestavine: Hena prah, voda, glicerin, benzil alkohol, citronska kislina, natrijev citrat, dinatrijev EDTA.

Hraniti izven dosega otrok in izogibajte se predelu okoli oči. Ne zaužite ali pogoltnite. Zgolj za uporabo na koži. Zgolj za zunanjo uporabo.

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si lahko ogledate na etiketi tukaj.

 

EARTH HENNA ZDRAVSTVENA OPOZORILA

- Earth Henna pasta je varna in naravna, vendar alergijske reakcije na naravne produkte niso nenavadne ali le občasne (na primer alergijske reakcije na jagode in oreške). Za vašo varnost prosimo, da sledite priporočenim smernicam.

-          Earth Henna pasto predhodno testirajte na majhnem delu kože. Na kožo nanesite majhno količino, pustite 2-3 uri in nato sperite z vodo. Pred nadaljnjo uporabo počakajte 4-5 ur.

-          Če uživate kakšna predpisana zdravila ali imate kakršne koli alergije, se pred uporabo Earth Henna paste posvetujte s svojim zdravnikom.

-          Henna je močno barvilo. Priporočamo, da tattoo popolnoma izgine, preden narišete nov tattoo na isto mesto.

-          Vsi, ki uporabljajo Earth Henna pasto morajo pred uporabo preveriti sestavine za morebitne alergijske reakcije.

-          Zgolj za zunanjo uporabo. Ne zaužite ali pogoltnite.

-          Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi nemudoma sperite z vodo.

 

Dodatne informacije
SKU0669586500238
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account