Naravna barva za začasni tattoo - HENNA TATTOOS premium kit

Earth Henna je varna, naravna in dermatološko testirana. Preprosto za uporabo in izdelavo začasnih tattoojev. Končna barva je naravna Henna - rumeno/rdeče/rjava, odvisno od temperature telesa in tipa kože.
35,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0695869876714

Naravna barva za začasni tattoo - HENNA TATTOOS

Earth Henna je varna, naravna in dermatološko testirana. Preprosto za uporabo.  Henna pasta je po mešanju uporabna 2-3 tedne (hraniti v hladilniku). Odmerjene količine za odlično gostoto barve. Preprosto nanesite pasto, pustite, da se posuši in po navedenem času odstranite za temno, bogato barvo. Vsebina je primerna za 20-30 motivov, ki na koži ostanejo 7-10 dni. Vsebina: 9g Henna praha, 36ml EARTH HENNA Solution, aplikator (plastenka) s fino konico, 8ml evkaliptusovega olja, 35 motivov za večkratno uporabo, aplikator in ploščat zobotrebc za popravke.

 

NAVODILA

 1. Stresite ves zelen Henna Powder (prah) v plastično vrečko v obliki stožca. (Če je v vašem setu ta vrečka že napolnjena s Henna prahom, preskočite na korak 2).
 2. Zlijte ves Earth Henna Solution v plastično vrečko, jo zaprite in med dlanmi zmes masirajte približno 3 minute, dokler ne izginejo vse grude.
 3. Stresite ves Dextose v henna pasto. Znova masirajte približno 3 minute.
 4. S pomočjo pisala potisnite henna pasto proti konici vrečke. Konico vrečke odrežite, da naredite majhno luknjo in stisnite vsebino v prazno plastenko (aplikator), dokler se ne napolni. Med vlivanjem občasno potapkajte plastenko, da se barva usede na dno. Plastično vrečko dobro zaprite in zlepite z lepilnim trakom ter preostalo henna pasto hranite v tej vrečki v hladilniku.
 5. Na pokrov privijte konico aplikatorja, nastavek (s konico) privijte na plastenko in tesno zaprite. (Če je v vašem setu, konica aplikatorja že pritrjena na pokrov, preprosto privijte na plastenko).
 6. Nanesite na čisto in suho kožo. Pred nanosom henne, na kožo stisnite 2-3 kapljice evkaliptusovega olja (priloženo) in s prsti razmažite po delu kože, kjer boste slikali.
 7. Stiskajte plastenko, da priteče henna in ustvarite svoj motiv. Kovinska konica aplikatorja naj se ne dotika kože. (Če ne želite prosto slikati, glejte spodnja navodila za prenos vzorca).
 8. Pustite, da se henna pasta posuši (20-30 minut). Za najboljše rezultate jo pustite na koži 4-6 ur (ali več). Če slikate zvečer, pred spanjem ovijte poslikan predel kože s papirnato brisačo ali robcem in lepilnim trakom.
 9. S prsti odstranite posušeno henna pasto ali jo sperite s toplo vodo. Možno, da se bo nekaj posušene paste same odstranilo.
 10. Takoj po odstranitvi paste bo barva zelo bleda. TO JE NORMALNO. Henna vzorec se bo popolnoma obarval v naslednjih dveh dneh (barva bo prešla od oranžne do klasično rdečkasto-rjave).
 11. Preostalo henna pasto hranite v hladilniku. Pred zaprtjem plastenke, iz nje izstisnite zrak (stisnite plastenko, dokler se henna pasta ne razleze do vrha in zaprite plastenko z originalnim pokrovom). Plastenko bo zvita in videti smešno, vendar bo henno ohranila svežo dalj časa.

 

NAVODILA ZA PRENOS VZORCA

 1. Na priloženih polah s šablonami izberite svoj vzorec in ga izrežite.
 2. Na kožo stisnite 2-3 kapljice evkaliptusovega olja (priloženo) in s prsti razmažite po delu kože, kjer boste slikali. Položite šablono s temno stranjo obrnjeno navzdol. Pritiskajte 30 sekund in odstranite. Na koži bo obris vzorca.
 3. Stiskajte plastenko, da priteče henna pasta in počasi obrobite vzorec. Henna pasto nato nanesite še med črtami, da dopolnite vzorec. Črne obrobe (od prenosa vzorca) bodo izginile; vidna bo le rdeče-rjava henna barva.
 4. Pustite, da se pasta posuši in sledite zgornjim navodilom.
 5. Isto šablono lahko uporabite do 5x. 

 

KORISTNI NASVETI

 1. Po uporabi namočite kovinsko konico v vročo vodo, da se ne zamaši.
 2. Med risanjem tattoo-ja si pomagajte z zobotrebci za izenačene linije.
 3. Uporabite buciko ali iglo za čiščenje ali odmašitev kovinske konice.
 4. Če morate pri slikanju premočno stiskati plastenko (da priteče pasta), odvijte pokrov in ga ponovno zaprite (da sprostite zrak), obrnite plastenko in tapkajte, da barva zleze proti konici plastenke.

Hraniti izven dosega otrok in izogibajte se predelu okoli oči. Ne zaužite ali pogoltnite. Zgolj za uporabo na koži. Zgolj za zunanjo uporabo.

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si lahko ogledate na etiketi tukaj.

 

INFORMACIJE in ZDRAVSTVENA OPOZORILA

- Sestavine: Henna prah, voda, glicerin, benzil alkohol, citronska kislina, dinatrijev EDTA, mlečna kislina.

- Earth Henna pasta je varna in naravna, vendar alergijske reakcije na naravne produkte niso nenavadne ali le občasne (na primer alergijske reakcije na jagode in oreške). Za vašo varnost prosimo, da sledite priporočenim smernicam.

-          Earth Henna pasto predhodno testirajte na majhnem delu kože. Na kožo nanesite majhno količino, pustite 2-3 uri in nato sperite z vodo. Pred nadaljnjo uporabo počakajte 4-5 ur.

-          Če uživate kakšna predpisana zdravila ali imate kakršne koli alergije, se pred uporabo Earth Henna paste posvetujte s svojim zdravnikom.

-          Priporočamo, da tattoo popolnoma izgine, preden narišete nov tattoo na isto mesto.

-          Vsi, ki uporabljajo Earth Henna pasto morajo pred uporabo preveriti sestavine za morebitne alergijske reakcije.

-          Zgolj za zunanjo uporabo. Ne zaužite ali pogoltnite. Hraniti izven dosega otrok.

-          Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi nemudoma sperite z vodo.

Dodatne informacije
SKU0695869876714
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account