Akcija 3

Akrilne slikarske barve Schmincke Akademie

Podjetje Montana Colors je postavilo nove standarde v kvaliteti barvnih sprejev in je trenutno eden najboljših ponudnikov sprejev na trgu. Svoje poslanstvo opravljajo že več kot 20 let. Od prvega izdelka dalje, se je njihov dober glas začel širit po vsej Evropi, danes pa je s svojimi izdelki prisotno že v več kot 60-ih državah po svetu.

Gre za edinstven in originalen izdelek, proizveden s tradicionalnim procesom, ki zagotavlja najvišjo kakovost končnega izdelka. Visoka kvaliteta, široka paleta barv in dostopna cena so glavne odlike teh vrhunskih sprejev.

Ponudba zajema pokrivne in obstojne barvne spreje, mat in sijajnega videza, na različnih osnovah, v pločevinmkami pod nizkim ali visokim pritiskom. Waterbased sprej na vodni osnovi je brez vonja, zaradi česar je idealen za uporabo v notranjih prostorih. Posebna kreda v spreju predstavlja odstranljivo barvo in je zato primerno za začasne označbe. Na voljo je tudi sprej, ki se sveti v temi, posebni dodatki v spreju (laki za zaščito, premazi za pripravo površin in lepila) ter nadomestne razpršilke, različnih debelin. 

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-30 od 186

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-30 od 186

Stran
na stran