Ranger embossing emajl, 65g - prozoren

Embossing emajl predstavljajo debelejši drobci, ki se ob segrevanju stalijo. Tekočo obliko emajla lahko vlijete v kalup, medaljončke ali kovinske okvirje, za izdelavo unikatnega nakita ali okraskov za dekoracijo vaših izdelkov.
8,19 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0789541009290

Debel embossing emajl Ranger

Debelejši razdrobljeni delci emajla se pri višji temperaturi stalijo, zato ga uporabljamo skupaj z orodjem za gretje ali ga talimo v posebnem talilnem loncu. Odličen material za izdelavo unikatnih modernih kosov nakita, za dekoracijo škatlic, okvirjev ali za izdelavo okraskov za splošno dekoracijo.

 

Kako uporabljati emajl?

Delo z Ranger debelejšim emajlom je najenostavneje s posebnim Ranger talilnim loncem, lahko pa ga segrevamo tudi s podobnimi grelnimi pripomočki (ki proizvajajo dovolj visoko temperaturo).

 

Kako poteka delo z Ranger talilnim loncem?

Potrebujete posebno nelepljivo podlago, na katero boste lahko tekoči emajl zlili, brez da se bo sprijel. Emajl damo v talilni lonec, segrevamo do tekočega stanja, nato pa vlijemo v kovinski okvir, model ali kalup. Če želite svojemu izdelku dodati teksturo, lahko z gumijasto štampiljko odtisnete določen motiv, vendar le, dokler je emajl še topel. Ko se ohladi pobarvajte z barvo, črnili, dodajte Perfect Pearls prah ali druge dodatke.

 

Za lažjo predstavo dela si oglejte spodnji video.

Dodatne informacije
SKU0789541009290
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account