Ranger embossing emajl, 65g - prozoren

Embossing emajl predstavljajo debelejši drobci, ki se ob segrevanju stalijo. Tekočo obliko emajla lahko vlijete v kalup, medaljončke ali kovinske okvirje, za izdelavo unikatnega nakita ali okraskov za dekoracijo vaših izdelkov.
8,19 €
Availability: Na zalogi
SKU
0789541009290

Debel embossing emajl Ranger

Debelejši razdrobljeni delci emajla se pri višji temperaturi stalijo, zato ga uporabljamo skupaj z orodjem za gretje ali ga talimo v posebnem talilnem loncu. Odličen material za izdelavo unikatnih modernih kosov nakita, za dekoracijo škatlic, okvirjev ali za izdelavo okraskov za splošno dekoracijo.

 

Kako uporabljati emajl?

Delo z Ranger debelejšim emajlom je najenostavneje s posebnim Ranger talilnim loncem, lahko pa ga segrevamo tudi s podobnimi grelnimi pripomočki (ki proizvajajo dovolj visoko temperaturo).

 

Kako poteka delo z Ranger talilnim loncem?

Potrebujete posebno nelepljivo podlago, na katero boste lahko tekoči emajl zlili, brez da se bo sprijel. Emajl damo v talilni lonec, segrevamo do tekočega stanja, nato pa vlijemo v kovinski okvir, model ali kalup. Če želite svojemu izdelku dodati teksturo, lahko z gumijasto štampiljko odtisnete določen motiv, vendar le, dokler je emajl še topel. Ko se ohladi pobarvajte z barvo, črnili, dodajte Perfect Pearls prah ali druge dodatke.

 

Za lažjo predstavo dela si oglejte spodnji video.

Dodatne informacije
SKU0789541009290
PakiranjePosamezno
Write Your Own Review
Ocenjujete:Ranger embossing emajl, 65g - prozoren
Vaša ocena