Reliefna srajčka z rezilom (110x150mm) - srce in rože

X-cut reliefna srajčka z rezilom za reliefni odtis in delni izrez motiva. Srajčka se uporablja z večino vodilnih rezalnih strojčkov (npr. Sizzix Big Shot in Xcut Xpress), za izdelovanje unikatnih voščilnic, čestitk, vabil in scrapbook albumov.
11,83 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050870022027

X-cut reliefne srajčke z rezilom

Reliefne srajčke z rezilom se uporabljajo skupaj z vodilnimi scrapbooking napravami (npr. strojčkom Sizzix Big Shot in Xcut Xpress), za reliefni odtis in delni izrez papirja. Izrežite želen kos kartona, ga vstavite v srajčko in spustite skozi strojček. Enostavno do čudovitih in profesionalnih rezultatov!

X-cut reliefne srajčke z rezilom so idealen pripomoček za izdelavo unikatnih scrapbook albumov in edinstvenih voščilnic, čestitk ter vabil. Reliefna površina doda vašim izdelkom edinstveno globino, izrezani deli pa poskrbijo za še dodaten efekt. Velike odprtine so odlične kot okvir za vaše fotografije ali za ljubke napise. Relief in izrez pa lahko še dodatno popestrite z obdelavo z drugimi materiali. Izbočeni deli papirja so idealni za barvanje, kar doda izdelku še dodatno globino in dimenzijo. 

 

Uporaba srajčk pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo Sizzix in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča Sizzix, prozorna rezalna plošča, reliefna srajčka z vstavljenim materialom in druga prozorna reliefna srajčka. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba srajčk pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, srajčka z vloženim materialom in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi rezalnih šablon X-cut z drugimi rezalnimi strojčki, sledite navodilom strojčka za pravilno sestavo plošč.

Dodatne informacije
SKU5050870022027
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account