Rezalna in embossing šablona 7x11cm - krog

Kovinska rezalna in embossing šablona se uporablja s pomočjo strojčka Sizzix, Cuttlebug ali Xcut Xpress, za izrezovanje številnih oblik in motivov iz papirja. Izjemno enostavna za uporabo in izdelovanje unikatnih scrapbooking izdelkov za vse priložnosti!

Special Price 10,49 € Regular Price 14,99 €
Availability: Na zalogi
Only 1 left
SKU
0093573643651

Rezalne in embossing šablone Cuttlebug

Rezalne šablone se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big shot, strojčku Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Zelo dobro se uporabljajo pri izrezovanju fotografij, okenc, okvirčkov in obrob. Njihova uporaba je brezmejna! Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in različnih oblik, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (solo shim – TAB1 in solo thin die adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir in rezalna in embossing šablona, druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: Osnovna bela plošča, kovinska rezalna in embossing šablona in papir ter rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Cuttlebug: potrebujete osnovno ploščo A in ploščo B. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: Plošča A, plošča B, kovinska rezalna in embossing šablona s papirjem in plošča B. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.   

Dodatne informacije
SKU0093573643651
PakiranjePosamezno
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali