Rezalna šablona Sizzix Bigz Pro - vrečka

Rezalne šablone Bigz pro so primerne le za strojček Sizzix Big Shot PRO in omogočajo izrezovanje ne le iz papirja, temveč tudi iz različnih drugih materialov, kot je filc, moosgummi, lepenka, tkanina, usnje itd. Na enostaven način izrežite motive za dekoracijo vašega doma, albuma ali voščilnice! Šablona ni primerna za strojčke Sizzix Big Shot, Sizzix Big Shot Plus in Xcut Xpress. 

Akcijska cena 30,14 € Redna cena 33,49 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0841182063991

Rezalne šablone Sizzix Bigz PRO

Rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big shot PRO, za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je več različnih rezalnih šablon, različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja, in folije. Posebnost teh šablon je v tem, da omogočajo rezanje tudi debelejšega papirja in materialov kot so lepenke, kartoni, tekstil, filc, magnetne plošče in usnje. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big shot Pro: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Velikost sestavljene vrečke znaša približno 9,8x3,2x19,7cm  

Dodatne informacije
SKU0841182063991
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account