Rezalna šablona Sizzix Framelits s štampiljko - božič je tukaj

Tanka rezalna šablona za izrez oblike in ujemajoča štampiljka za odtis motiva. Šablona se uporablja skupaj z rezalnimi strojčki (npr. Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobnimi). Idealno za izdelavo voščilnic, albumov in ostale papirnate projekte.
Akcijska cena 10,79 € Redna cena 11,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454239574

Rezalne šablone Sizzix Framelits s štampiljko

V setu je 8 rezalnih šablon, z velikostjo motiva 5.40cm x 4.76cm - 2.86cm x 3.81cm in set ujemajočih štampiljk.

Rezalne šablone Thinlits se uporabljajo skupaj z rezalnimi strojčki (Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobnimi) za izrezovanje različnih motivov iz papirja. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Zelo dobro se uporabljajo pri izrezovanju fotografij, okenc, okvirčkov in obrob. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in različnih oblik, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije.

 

Postopek za uporabo šablon in štampiljk

Prvo odtisnemo motiv štampiljke na želen papir. To naredimo tako, da silikonsko štampiljko z gladko stranjo pritdimo na akrilni blok, jo pomočimo v barvno blazinico in močno odtisnemo.

Odtisnjen motiv s šablono in scrapbooking stojčkom še izrežemo. 

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (solo shim – TAB1 in solo thin die adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir z odtisnjenim motivom štampiljke, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Primeri uporabe Sizzix Framelits šablon s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0630454239574
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account