Rezalna šablona Sizzix Movers & Shapers L - karton za mleko

Kovinska rezalna šablona za magnetne šablone se uporablja pri strojčku Sizzix Big shot in Xcut Xpress, za izrezovanje različnih motivov iz papirja. Ker je Šablona kovinska se nanjo lahko pritrdijo tudi magnetne šablone.
Akcijska cena 21,86 € Redna cena 24,29 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0841182080721

Magnetne rezalne šablone Sizzix

Magnetne rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big shot, strojčku Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja, in folije. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, ta šablona(z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček. v to šablono lahko po želji vstavite tudi magnetno šablono.


Velikost škatlice znaša 6,35x10,16x6,35cm.

Primeri uporabe Sizzix Bigz šablon s strojčkom Sizzix Big shot:

Dodatne informacije
SKU0841182080721
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account