Rezalna šablona Sizzix Movers & Shapers L - označba

Kovinska rezalna šablona za magnetne šablone se uporablja pri strojčku Sizzix Big shot in strojčku Cuttlebug, za izrezovanje različnih motivov iz papirja. Ker je Šablona kovinska se nanjo lahko pritrdijo tudi magnetne šablone.
Special Price 21,95 € Regular Price 24,39 €
Availability: Na zalogi
SKU
0841182056399

Magnetne rezalne šablone Sizzix

Magnetne rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big shot, strojčku Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja, in folije. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, ta šablona(z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček. v to šablono lahko po želji vstavite tudi magnetno šablono.


Velikost taga znaša 7,9x15,9cm.

Primeri uporabe Sizzix Bigz šablon s strojčkom Sizzix Big shot:

Dodatne informacije
SKU0841182056399
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Ocenjujete:Rezalna šablona Sizzix Movers & Shapers L - označba
Vaša ocena