Šablona Stamperia, 20x25cm - mreža

Šablona za nanos barve v izbrani obliki na različne površine.
5,43 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8024273962447

Šablone Stamperia

Velikost šablone je 20x25cm, debelina pa 0,2mm.

Fleksibilne, transparentne šablone, izdelane iz odpornega materiala so primerne za poslikavo različnih površin. Zaradi svoje fleksibilnosti, so odlične za uporabo tudi na zaobljenih površinah. Primerne so za nanašanje kateregakoli medija, barv ali tušev na vaše voščilnice, scrapbook izdelke, platna, stene, predalnike, blago in na mnoge druge površine in predmete. Prepustite se domišljiji in s kombinacijo različnih medijev ustvarite resnično unikatne izdelke. Uporabite kombinacijo vaših najljubših tušev, barvnih blazinic, barv, sprejev, reliefnih past, bleščic in ostalih medijev, za resnično neverjetna ozadja.

 

Kako uporabljam šablono?

  1. Na šablono popršite lepilo za nameščanje šablon, na razdalji 15-20cm od šablone in jo pritrdite na želeno površino.
  2. Pripravite si navaden ali spužvast čopič za vsako barvo posebej.
  3. Čopič pomočite v barvo in odvečno barvo pred nanosom na šablono odstranite s pomočjo papirnate brisačke.
  4. S spužvastim čopičem ali gobico nanesite barvo z nežnim tapkanjem, s čopičem pa s krožnimi gibi. Senčenje dosežete s prekrivanjem barv, pri čemer začnete s svetlejšo barvo. Če na šablono nanašate pasto, za reliefni efekt, bo najlažje nanašati s slikarsko lopatico. V kolikor nanašate barvo v spreju, barvo zgolj popršite čez šablono. Za nanašanje barve z barvno blazinico, zgolj odprite pokrov in z nežnim tapkanjem pritiskajte blazinico ob površino. Postopek nanosa prilagodite glede na obliko medija ali barve, ki jo nanašate.

Za res unikatne izdelke preizkusite »mix media« in kombinirajte več različnih medijev in barv skupaj. Za obstojnost izdelka priporočamo, da zaščitite z zaključnim lakom na vodni osnovi.

 

V spodnjem videu si lahko ogledate postopek nanašanja barv in medijev čez šablono.

Dodatne informacije
SKU8024273962447
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account