Samolepilni kosi platen 21,5x28cm

Samolepilni kosi platen v naravni barvi, pripravljeni za okrasitev in barvanje.
10,38 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0789541040767

Samolepilni kosi platen

Kosi samolepilnih platen v naravni barvi, s katerim lahko ustvarite lastne okraske iz platna za papir, iverne plošče, kovino, steklo, les in drugo. Uporabite ga lahko pri izdelovanju voščilnic, scrapbook albumov, raznih drugih papirnatih izdelkov, za splošno dekoracijo doma, daril, pustih predmetov, izdelkov iz blaga in pri preostalih ustvarjalnih projektih.

Platno lahko uporabite v celem kosu, ga razrežete s škarjami ali izrežete želeno obliko s pomočjo rezalnega strojčka (Sizzix ali Xcut). Platno zašijte na blago ali odstranite zaščitno folijo in izrezano obliko prilepite na želeno površino. Lepilo je močno in brez kislin ter je primerno za lepljenje na razne površine in ostane lepljivo tudi ob uporabi mokrih medijev.

Platno lahko grundirate ali uporabite surovega. Pobarvajte z akrilnimi barvami, mediji, črnili, markerji, štampiljkami, s Perfect Pearls ali ostalimi najljubšimi mediji in barvami.

Nanj lahko tudi tiskate z inkjet tiskalnikom, vendar pazljivo: pred tiskanjem odstranite ves preostali papir iz tiskalnika, vstavite platno in ga držite dokler ga tiskalnik ne "zagrabi". Pred nanosom drugih mokrih medijev pustite, da se platno in tisk posušita na zraku ali posušite z grelno pištolo.

Set vsebuje 5 platen v naravni barvi, približne velikosti 21,5x28cm.

Dodatne informacije
SKU0789541040767
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account