Schmincke Acryl Bronze 150ml – bledo zlata (pale gold)

Tekoča barva, z dejanskimi kovinskimi pigmenti, za izrazit svetleč kovinski sijaj. Primerna za slikanje z akrilnimi barvami in barvanje nemastnih površin (papir, karton, les, kovina, plastika in gips).
16,67 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380190994

Schmincke Acrylic-Bronze (akrilna bronza)

Akrilna brozna Scmincke Bronze je tekoča barva, ki vsebuje dejanske kovinske pigmente. Vsebuje bronaste ali aluminijaste pigmente, zaradi katerih je zelo dobro svetlobno obstojna, bolj pokrivna in ima veliko bolj izrazit kovinski sijaj, v primerjavi z drugimi pigmenti.

Akrilne bronze predstavljajo izrazito svetlečo kovinsko barvo, ki je idealna za doseganje posebnih efektov na akrilnih slikah. Primerne so tudi za nemastne površine, kot so papir, karton, les, kovina, plastika in gips. Kot take so idealne za dodajanje izrazitega kovinskega sijaja na vaše ustvarjalne izdelke.

 

Uporaba akrilne bronze Acrylic-Bronze

Uporaba je popolnoma enostavna. Akrilna bronza je v tekoči obliki in pripravljena za uporabo, zato jo nanesete brez predhodnega mešanja. Potrebno količino barve prelijte na paleto in s čopičem nanesite na želeno površino. Po potrebi jo lahko razredčite z vodo. Po sušenju je vodoodporna.

 

V spodnjem videu si lahko natančneje ogledate nanos Schmincke Bronze:

Dodatne informacije
SKU4012380190994
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account