Schmincke Pastel M - orange deep

Profesionalni suhi pasteli Schmincke so primerni za risanje, portretiranje in uporabo pri različnih tehnikah, kot taki pa zagotavljajo najboljše rezultate.

3,41 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380015105

Suhi pasteli Schmincke

Profesionalni suhi pasteli nemškega proizvajalca Schmincke veljajo za ene najboljših na tržišču. Bogato barvno lestvico sestavlja več kot 400 različnih odtenkov vseh barv, od naravnih, pastelnih pa vse do kovinskih odtenkov. Pasteli so izdelani iz najčistejših pigmentov in vsebujejo kar največjo možno koncentracijo pigmenta. Sam postopek izdelovanja je zelo dolgotrajen, saj je vsak izmed pastelov narejen in pakiran ročno z uporabo najboljše in najnaprednejše tehnologije. S tem namreč Schmincke zagotavlja homogeno kvaliteto in mehkost v vseh ciklih izdelavnega procesa. Gre za visokokakovostne barve, ki zaradi svoje narave nikoli ne izgubijo občutljivosti na zunanje vplive.

Suhi pasteli so primerni za uporabo doma, v ateljeju ali v šoli: za risanje portretov, skiciranje, ilustriranje ali pri kateri drugi slikarski tehniki. Uporabljajo se na papirjih primernih za to tehniko: Fabriano Tiziano in Schmincke SANSFIX. Po končanem risanju je potrebno pastele zaščititi s posebnim fiksativom za pastele v spreju.

Na voljo so v pakiranju po 10 ali 30 kosov in posamično. 

Dodatne informacije
SKU4012380015105
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account