Scrapbooking papir MD 30,5x30,5cm - ustvarjalni dan - po dežju pride sonce

Inovativni, visoko kvalitetni vzorčasti papirji za scrapbooking in ustvarjanje. Papirji so potiskani na obeh straneh.
1,29 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
7340086700450

Scrapbook papirji Maja Design

Inovativni, visoko kvalitetni in edinstveni papirji Maja Design so oblikovani po navdihu romantičnega vintage stila in so zbrani v krasnih kolekcijah. Obojestransko potiskani papirji s svojimi čudovitimi raznovrstnimi vzorci so idealni za scrapbooking in ustvarjanje. V njihovih kolekcijah najdete praznične, otroške, poletne, zimske, pomladne, jesenske, romantične vzorce in še mnoge druge, oblikovane v čudovitem vintage stilu.

Zaradi širine krasnih vzorcev jih lahko uporabite za izdelovanje voščilnic, vabil, spominskih albumov, škatlic presenečenja, darilnih embalaž, papirnatih okraskov in preostalih papirnatih izdelkov prav za vse priložnosti. Poiščite svoj dizajn papirja za poročna vabila, otroške albume, božične voščilnice, praznične okraske, okrasitev doma, za zavijanje rojstnodnevnih daril, majhne poklone in za druga ustvarjalna dela.

Papirje lahko uporabljate s strojčki za izrezovanje, kot so Sizzix Big Shot ali Xcut Xpress, za izrezovanje različnih oblik, ki bodo še dodatno popestrili vaše izdelke. Papirji ponujajo bogate motive, ki so dovolj že sami po sebi, z dodatno obdelavo in raznimi okrasnimi elementi, na primer trakci, gumbi, bleščicami, kamenčki, razcepki, pa lahko izdelate resnično unikatne izdelke.

Izberite vaš najljubši vzorec papirjev Maja Design in prepustite domišljiji prosto pot.

Velikost papirja je 30,5x30,5cm.

 

Kolekcija Ustvarjalni dan

Popularna kolekcija je poklon čudovitemu latinskemu jeziku, z vsemi njegovimi modrostmi. “Ab imo pectore”, “Dum spriro, spero”, “Verae amicitiae sempiternae sunt” – obstaja pregovor za vsako stanje čutenja. Brskajte med vzorci papirjev in poiščite vašo najljubšo frazo, ki bo vidna na vašem edinstvenem izdelku.

 

Dodatne informacije
SKU7340086700450
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account