Reliefna embossing srajčka 3D Sizzix 10,8 x 15,88 cm - Starscape, zvezdno nebo, ozvezdje, zvezde, luna

Spremenite navaden karton, papir, kovinsko folijo ali paus papir v reliefno, čudovit unikaten izdelek. Srajčka je namenjena uporabi z ustvarjalnimi strojčki Sizzix.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454271598
9,89 €

Reliefna embossing srajčka 3D Sizzix

Reliefna embossing srajčka 3D Sizzix je popolnoma enostavna za uporabo in idealna za ustvarjanje unikatnih voščilnic, scrapbooking albumov, poročnih in rojstnodnevnih vabil, darilnih embalaž, prazničnih okraskov in drugega.

Predstavlja enostaven način, kako spremenite navaden karton, papir, kovinsko folijo ali paus papir v reliefno čudovit unikaten izdelek.

Srajčke so iz umetne mase, enostavne za uporabo in trajne. 3D reliefna embossing srajčka doda, v primerjavi s klasično, izdelku prav posebno globino nad katero boste enostavno navdušeni.

 

Lastnosti reliefne embossing srajčke Sizzix:


Velikost reliefa: 15,88cm x 10,80cm
Oblikovalec: Kath Breen
Vsebina: 1 srajčka


 

Prebrskaj in izberi svoj najljubši motiv:

 


 

Uporaba Sizzix 3D reliefne embossing srajčke:

Ker so reliefne embossing srajčke 3D Sizzix debelejše od klasičnih, je sestava »sendviča« oziroma vrstni red plošč malenkost drugačna.

Uporaba s strojčkom Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo z zgolj enim dodatkom (TAB1 - Solo Shim) in eno rezalno pološčo (prozorno ploščo).

Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča, prvi dodatek TAB1, srajčka z izbranim materialom, rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

 

      

 

 

Nasvet: Za najboljši rezultat izbran material (navaden karton, papir ali paus papir), preden ga vstavite v reliefno embossing srajčko 3D Sizzix in jo spustite skozi strojček Sizzix, z obeh strani na rahlo popršite z vodo (meglica) in nežno vtrite v material. Za nadaljnjo uporabo (npr. barvanje, senčenje, itd.) počakajte, da se material popolnoma posuši.

Pozor: Ne preobremenite strojčka s preveč plastmi materialov. Če želite uporabiti Sizzix 3D reliefno embossing srajčko z drugimi kompatibilnimi strojčki, za vrstni red plošč sledite navodilom svojega strojčka.

 

 

Oglejte si krasen efekt 3D embossing srajčk in njihovo uporabo s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0630454271598
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account