Rezalna šablona Sizzix Framelits 10 kos in štampiljka 8 kos - Floral Safari, cvetlični safari, zebra, slonček, lev, divji in svobodni

Sizzix rezalna šablona spremeni navaden karton, papir, kovinsko folijo ali paus papir v čudovit izdelek. Uporabite jo z ustvarjalnimi strojčki Sizzix in štampiljkami.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454282143
16,39 €

Rezalna šablona Sizzix

Rezalna šablona Sizzix je popolnoma enostavna za uporabo in idealna za ustvarjanje unikatnih voščilnic, scrapbooking albumov, poročnih in rojstnodnevnih vabil, darilnih embalaž, prazničnih okraskov ter še mnogo več.

Predstavlja enostaven način kako spremenite navaden karton, papir, kovinsko folijo ali paus papir v čudovit unikaten izdelek.

Rezalna šablona Sizzix se uporablja v kombinaciji z vsemi strojčki Sizzix Big Shot. Manjše velikosti rezalnih šablon Sizzix pa so primerne tudi za uporabo s strojčki Sizzix Sidekick.

 

Lastnosti rezalne šablone Sizzix:


Mere izreza:     7,94cm x 5,08cm - 0,32cm x 0,32cm
Oblikovalec:     Olivia Rose
Število šablon: 10
Število štampiljk: 8


  

Ločimo:

BigZ rezalna šablona – nekoliko debelejša kovinska rezalna šablona, ki je zraven papirja, metalnih folij primerna za rezanje debelejših materialov, kot so usnje, lepenka, filc, penasta guma, magnetne plošče, folije in podobno. Njihova uporaba je preprosta, na voljo več različnih motivov.

Prebrskaj in izberi svoj najljubši motiv:

 

Sizzlits rezalna šablona – tanka kovinska rezalna šablona je primerna za izrezovanje motivov iz papirja, tanjše lepenke, metalnih folij, tanjše penaste gume in podobno. Njihova uporaba je preprosta, na voljo več različnih motivov.

Prebrskaj in izberi svoj najljubši motiv:

 

Framelits rezalna šablona – tanka kovinska rezalna šablona je primerna za izrezovanje motivov iz papirja, tanjše lepenke, metalnih folij, tanjše penaste gume in podobno. Primerna je za natančna izrezovanja, predvsem okvirjev, fotografij, voščilnic in podobno, izrezani robovi so gladki in ostri.  Nekatere rezalne šablone vsebujejo tudi štampiljke, tako lahko hitro, natančno in enostavno okrasite že izrezane oblike. Njihova uporaba je preprosta, na voljo več različnih motivov.

Prebrskaj in izberi svoj najljubši motiv:

 

Thinlits rezalna šablona – tanka kovinska rezalna šablona je primerna za izrezovanje motivov iz papirja, tanjše lepenke, metalnih folij, tanjše penaste gume in podobno. Odlične so za izrezovanje matric. Njihova uporaba je preprosta, na voljo več različnih motivov.

Prebrskaj in izberi svoj najljubši motiv:

 

Impresslits rezalna šablona z reliefno embossing srajčko – s kovinsko rezalno šablono in z reliefno embossing srajčko v enem koraku odtisnemo relief in izrežemo motiv iz papirja, tanjše lepenke, metalnih folij, tanjše penaste gume in podobno. Njihova uporaba je preprosta, na voljo več različnih motivov.


 

Uporaba rezalne šablone Sizzix: 

potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

 

Pozor: Ne preobremenite strojčka s preveč plastmi materialov. Če želite uporabiti rezalno šablono Sizzix z drugimi kompatibilnimi strojčki, za vrstni red plošč sledite navodilom svojega strojčka.

 

 

 

Dodatne informacije
SKU0630454282143
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account