Štampiljka Sizzix Clear Stamps 5kos - Sunnyside Sentiments #1, zahvale, reki, sentimentalne besede, Thank You, hvala

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir. So odličen pripomoček pri izdelavi voščilnic, vabil in čestitk za rojstni dan, obletnice, krst, obhajilo, diplomo in za druge posebne dogodke.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454273110
8,99 €

Silikonske štampiljke za odtis motivov

 

Lastnosti štampiljke Sizzix:


Mere odtisa:  10,48cm x 3,18cm - 13,02cm x 1,27cm
Oblikovalec:  Pete Hughes
Število štampiljk: 5


  

 

Kje uporabiti silikonsko štampiljko?


Štampiljke so odličen pripomoček pri izdelavi voščilnic, vabil in čestitk za rojstni dan, obletnice, krst, obhajilo, diplomo in za druge posebne dogodke. Na voljo je ogromno različnih motivov v različnih velikostih, prav za vse priložnosti.

 

Kako uporabljati štampiljko?


Delo s štampiljkami je hitro in enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete le še akrilno podlago in barvno blazinico. Akrilna podlaga vam služi kot držalo in je na voljo v različnih velikostih, da ustreza različnim velikostim štampiljk. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne).

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

 

Kako narediti voščilnico res posebno?


Odtisnjen motiv štampiljke pobarvajte z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, barvicami ali drugimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

 

Kako vzdrževati štampiljko?


Štampiljke so primerne za večkratno uporabo, vendar je za dolgo življenjsko dobo potrebno izdelek vzdrževati. Štampiljko je zato potrebno po vsaki uporabi očistiti. To storite z vodo in milom ali s posebnimi čistili, namenjenimi za čiščenju barv na vodni osnovi ali čiščenju barv na osnovi topil. Po čiščenju pustite štampiljko sušiti na zraku, saj tako ohranjate njeno oprijemljivost na akrilno podlago.

Dodatne informacije
SKU0630454273110
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account