Set scrapbooking papirjev 15,2x15,2cm - Santoro's Willow

Scrapbooking papirji za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja za različne namene.
8,98 €
Na zalogi
SKU
5055198815696

Set scrapbooking papirjev

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov za dom, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov in ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno kombinirate s štampiljkami, barvami ali jim dodate številne dekorativne elemente, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice in podobno, s katerim okrasite najmanjše elemente končnih izdelkov.

Kolekcija Santoro's Willow Color Me In v harmoničnih barvnih odtenkih in z dodatkom bleščic, prinaša nove moderne dizajne, ki vključujejo takšne, ki jih lahko pobarvate sami.

V kompletu je 32 potiskanih papirjev, v 16-ih različnih dizajnih (vključno s takšnimi, ki jih pobarvate sami), velikosti 15,2x15,2cm in gramature 160g/m².

Dodatne informacije
SKU5055198815696
PakiranjeN/A
Write Your Own Review
Ocenjujete:Set scrapbooking papirjev 15,2x15,2cm - Santoro's Willow
Vaša ocena