Set scrapbooking papirjev 30,5x30,5cm - Emma in Camille

Set vzorčastih papirjev, potiskanih na obeh straneh. Idealno za izdelavo scrapbook albumov, voščilnic, vabil in številnih dekoracij za različne priložnosti.
8,50 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
8024273964540

Set scrapbooking papirjev

Scrapbooking papirji so potiskani vzorčasti papirji, namenjeni vsestranskemu ustvarjanju iz papirja. Idealni za izdelovanje scrapbook albumov, poročnih in rojstnodnevnih vabil, raznih voščilnic in za oblikovanje številnih dekorativnih elementov. Iz teh čudovitih pisanih papirjev lahko oblikujete različne dekoracije za svoj dom ali darila. V kombinaciji s številnimi dekorativnimi elementi, kot so razcepki, gumbki, trakci, nalepke, kovinski elementi in podobno, lahko izdelate resnično unikatne izdelke.

Uporabljate jih lahko tudi s strojčki za izrezovanje, kot so Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in Cuttlebu, za izrez različnih motivov ali za reliefni odtis.

Scrapbook papirji so na voljo v različnih velikosti, posamezno ali v kompletu. Številni motivi, ki so na voljo omogočajo, da izdelate voščilnico, vabila, čestitko ali album za vse priložnosti.

Naj bo vaše ustvarjanje raznoliko, prijetno in vsestransko!  

V papirju je 10 papirjev, velikosti 30,5x30,5cm in gramature 170g/m². Papirji so potiskani na obeh straneh in so brez kislin.

Dodatne informacije
SKU8024273964540
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account