Set scrapbooking papirjev 30,5x30,5cm - Love Santa

Scrapbooking papirji za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja za različne namene.
10,26 €
Availability: Na zalogi
SKU
5055170170669

Set scrapbooking papirjev

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov za dom, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov in ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno kombinirate s štampiljkami, barvami ali jim dodate številne dekorativne elemente iste kolekcije, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice in podobno, s katerim okrasite najmanjše elemente končnih izdelkov.

Zabavna in retro kolekcija v igrivih barvah - Love Santa, je idealna za izdelavo nostalgičnih božičnih papirnatih izdelkov.

V kompletu je 24 potiskanih papirjev, v 14-ih različnih dizajnih, in papirje z bleščicami v 4-ih barvah (skupno 36 papirjev) velikosti 30,5x30,5cm in gramature 160g/m².

Dodatne informacije
SKU5055170170669
PakiranjeN/A
Write Your Own Review
Ocenjujete:Set scrapbooking papirjev 30,5x30,5cm - Love Santa
Vaša ocena