Set silikonskih štampiljk za plastenje 108x149mm - gerbere

Štampiljke za odtiskovanje vzorcev na papir in druge materiale. Set štampiljk za plastenje vsebuje po nekaj enakih oblik štampiljk, vendar z različnimi vzorci, za izdelavo motivov po plasteh.
10,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8716697046772

Silikonske štampiljke za odtis motivov - plastenje

Skupna velikost vseh štampiljk je 108x149mm.

Set silikonskih štampiljk za plastenje vsebuje po nekaj štampiljk enakih oblik, vendar z različnimi vzorci. Štampiljke uporabljate tako, da odtiskujete vsako plast posebej in to z drugo barvo. Tako ustvarimo krasen senčen motiv s polnim ozadjem in jasnimi detajli. Ker moramo pri tej tehniki štampiljke čim natančneje odtisniti eno preko druge, je priporočena uporaba MISTI-ja, pripomočka za natančno štempljanje. Bolj kot bomo natančni pri prekrivanju motiva, lepši bo končni rezultat.

 

Za lažjo predstavo uporabe in namena štampiljk za plastenje si oglejte spodnji video.

 

 

In še nekaj splošnih informacij ter nasvetov...

Kako uporabljati štampiljko?

Delo s štampiljkami je hitro in enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete le še akrilno podlago in barvno blazinico. Akrilna podlaga vam služi kot držalo in je na voljo v različnih velikostih, da ustreza različnim velikostim štampiljk. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). 

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

 

Kako narediti voščilnico res posebno?

Odtisnjen motiv štampiljke pobarvajte z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, barvicami ali drugimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

 

Kako vzdrževati štampiljko?

Štampiljke so primerne za večkratno uporabo, vendar je za dolgo življenjsko dobo potrebno izdelek vzdrževati. Štampiljko je zato potrebno po vsaki uporabi očistiti. To storite z vodo in milom ali s posebnimi čistili, namenjenimi za čiščenju barv na vodni osnovi ali čiščenju barv na osnovi topil. Po čiščenju pustite štampiljko sušiti na zraku, saj tako ohranjate njeno oprijemljivost na akrilno podlago.

 

Štampiljko lahko po želji uporabite tudi zgolj za odtis enega motiva ali za izdelavo unikatnega ozadja. Poglejmo:

Dodatne informacije
SKU8716697046772
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account