Set za poslikavo obraza - HALOWEEN

Brez

Komplet, koži prijaznih barv, za poslikavo telesa in obraza, izjemno živih tonov, izdelane na vodni bazi ter kot take enostavne za uporabo.

15,24 €
Na zalogi
Only 1 left
SKU
0766416101181

Barve za poslikavo Snazaroo

Barve Snazaroo za poslikavo obraza in celotnega telesa so ene izmed najboljših barv na svetovnem trgu. Koži prijazne barve so namenjene za profesionalne poslikave, za gledališča, za poslikave navijačev in pustne poslikave. Barve so izdelane na vodni osnovi in se ponašajo z izjemno široko barvno lestvico živih, intenzivnih in zelo dobro pigmentiranih in pokrivnih tonih.

Postopek dela z barvami je zelo enostaven in podoben slikanju z vodenimi barvami. Barvo nanašate na kožo s pomočjo čopiča ali gobice, katere pomočite najprej v vodo in nato v barvo. Gobice so primerne za barvanje večjih površin, čopiči pa so predvsem priročni za risanje vzorcev in detajlov. Barve niso mastne, na koži pa so zelo obstojne. Pred nanosom barve vam priporočamo, da kožo namažete s kremo. Barve s kože odstranite s toplo vodo in milom.

Barve so izdelane zelo natančno in so tudi dermatološko testirane. Niso toksične in so hipoalergene, ter kot take primerne tudi za občutljivejšo kožo. Prav tako so tudi brez vonja. Pred prvo uporabo svetujemo testiranje, zaradi morebitnih reakcij ali alergij.

Komplet zadostuje za poslikavo 50 obrazov, barve pa so izbrane glede na tematiko.

Komplet vsebuje:

  • 8 barv po 2ml, v odtenkih: bela, črna, svetlo rdeča, temno zelena, oranžna, temno siva, temno rjava in vijolična,
  • 1 čopič za nanos barve,
  • 1 gobica za nanos barve,
  • knjižica z navodili za poslikavo (step-by-step).

 

V spodnjih videih si oglejte uporabo barv na obrazu. 

 

Dodatne informacije
SKU0766416101181
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Ocenjujete:Set za poslikavo obraza - HALOWEEN
Vaša ocena
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali