Silikonski kalup 3D 8,5x5,8cm - marjetica in kamilica

Silikonski kalup za vlivanje in vtiskovanje mas.
Akcijska cena 7,42 € Redna cena 9,28 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4042972627706

Kalup za odtis

Kalup predstavlja najenostavnejši način izdelave majhnih dekoracij za okrasitev tort, peciv in slaščic ali pa za dekoracijo škatlic, daril, okrasitev doma, za izdelavo obeskov, magnetkov, brošk ter drugih ustvarjalnih izdelkov.

Silikonski kalupi so varni za delo s hrano, zato so primerni za vlivanje in vtisovanje živilskih izdelkov (na primer čokolade, sladkorne mase, idr.). Lahko jih uporabljate tudi za vtisovanje gline, modelirnih mas (kot je Das masa), polimernih glin (Fimo, Pardo in Kato) ter za vlivanje keramičnih prahov. 

Pozor: Isti kalup, v katerega ste vlivali umetno maso, ne uporabljajte tudi za vlivanje živilskih izdelkov!

Silikonski kalup je varen za uporabo v pečici in pranje v pomivalnem stroju. Vročinsko odporen od -20° do 220°C.

 

Kako zagotovim najboljši odtis?

Za najboljše definicije vzorca, preprosto vlijte izbran material v kalup in počakajte, da se strdi. Material po sušenju enostavno odstranite iz kalupa. V primeru, da želite odtis na masi, ki se ne vliva, maso prvo dobro pregnetite, oblikujte v kroglico (velikost kroglice prilagodite glede na velikost kalupa), postavite na sredino vzorca in začnite potiskati maso proti robovih. Ko zajamete celoten vzorec, maso previdno odstranite iz kalupa. Po sušenju lahko odlitek pobarvate in okrasite.

 

Dodatne informacije
SKU4042972627706
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account