Akrilni tuš Schmincke Aero color 28ml - bel transparent 100

AERO COLOR® Professional barve se lahko uporabljajo kot akrilni tuši za slikanje ali mnoge tehnike pri mix media ustvarjanju, kot tudi airbrush slikanje. Sušijo se v polmat videz in vodoodporen sloj, ki je odlično svetlobno odporen (4 ali 5 zvezdic). Svetlobna odpornost:*****; Angleško ime barve: transparent white
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380074508
8,50 €

Schmincke akrilni (airbrush) tuš Aero color

AERO COLOR® Professional barve se lahko uporabljajo kot akrilni tuši za slikanje ali mnoge tehnike pri mix media ustvarjanju, kot tudi airbrush slikanje. Barve imajo prijeten vonj, se enostavno uporabljajo in se lahko nanašajo na skoraj vse nemastne podlage. Vse barve so pripravljene za uporabo, vednar jih po želji lahko tudi redčite z AERO medijem ali vodo.

AERO COLOR® Professional barve se še posebej dobro oprijemajo na vse vrste papirja in kartona, kot tudi na vse klasične ne vpojne podlage kot trda plastika ali po predhodni obdelavi kovina. Barve se sušijo v polmat videz in vodoodporen sloj, ki je odlično svetlobno odporen (4 ali 5 zvezdic).

Ob 36 klasičnih odtenkih, serija ponuja tudi efektne barve aero shine (perla ali metalik učinek, s spremembo barve glede na kot), aero metallic (kovinski učinek na izdelku), aero pearl (5 odtenkov, ki dodajo sveteč blišč izdelku in črna mat barva, ki služi odlično za temno osnovo) in aero vision (odtenek barve odvisen od strukture podlage in kota ogleda).

Na spodnjih posnetkih si lahko ogledate tudi primer njihove uporabe:

Dodatne informacije
SKU4012380074508
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account