Schmincke akrilni lak - sijaj, 200ml

Zaključni lak za umetniška dela naslikana z akrilnimi barvami. Lak je brezbarven in se suši v elastičen, svetleč sloj, ki ne rumeni in je odporen na staranje. Angleški naziv: Schmincke Acrylic varnish, glossy - 50 585
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380069214
19,58 €

Svetleč končni lak za akrilne barve

Zaključni lak za umetniška dela naslikana z akrilnimi barvami. Lak je brezbarven in se suši v elastičen, svetleč sloj, ki ne rumeni in je odporen na staranje.

Pred uporabo pretresite. Izdelek je pripravljen za uporabo, v kolikor ga želite dodatno redčiti lahko to storite s Schmincke nadomestkom terpentina. Lakirajte, s primernim čopičem, le povsem suho sliko (tanek akrilni sloj ponavadi za sušenje potrebuje 72 ur, debelejši sloji se sušijo vsaj 1-2 tedna). Suh sloj laka ostane dlje časa topen z nadomestkom terpenitna ali Schmincke odstranjevalcem laka. Lak ne nudi dodatne UV zaščite, zato uporabite kvalitetnih in dobro svetlobno odpornih barvah. Pred dejansko uporabo, je izdelek vedno priporočljivo preizkusiti.

Po uporabi čim prej očistite čopiče in vse slikarske pripomočke s nasomestkom terpenitna ali čistilom za čopiče, stekleničko s preostalim izdelkom pa tesno zaprite in shranite v hladnem in suhem prostoru.  

Dodatne informacije
SKU4012380069214
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account