Teksturna štampiljka Fimo - glasba/kaligrafija

Teksturne štampiljke so vsestranske reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo, namenjene odtisovanju modelirne mase ter kot take ponujajo ogromno možnosti za ustvarjanje čudovitih unikatnih izdelkov.

5,59 €
Availability: Na zalogi
Only 1 left
SKU
4007817874219

Teksturne štampiljke FIMO

Teksturne štampiljke so vsestransko uporabne reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo. Izdelane so iz kakovostne in fleksibilne plastike, namenjene odtisovanju reliefnih struktur v različne modelirne mase. Z njimi lahko ustvarite čudovite reliefne odtise in tako oblikujete unikatne dekorativne izdelke. Zelo primerne in priljubljene so pri izdelavi nakita, saj v kombinaciji z lističi, kamenčki, barvami in drugimi dodatki lahko ustvarite prečudoviti unikati nakit.

Delo z teksturnimi štampiljkami je enostavno. Modelirno maso zvaljate na želeno debelino in jo nato položite na izbrano teksturno štampiljko. Z rahlim pritiskom povaljate preko mase in teksturne štampiljke, tako da odtisnete vzorec. Teksturne štampiljke med delom ne premikate, saj lahko tako uničite vzorec. Lahko jih uporabljate tako na ravnih kot tudi ukrivljenih površinah. Teksturne štamiljke lahko uporabljate tudi z strojčkom za modelirne mase, tako da zvaljano modelirno maso in štampiljko skupaj vstavite v strojček ter zvrtite skozi. Takšen način dela je še hitrejši in enostavnejši.

V vsakem kompletu sta dve tematsko obarvani teksturni štampiljki, velikosti 16,8x15xcm.

Dodatne informacije
SKU4007817874219
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali