Teksturne štampiljke - set E

Teksturne štampiljke so vsestranske reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo, namenjene odtisovanju modelirne mase ter kot take ponujajo ogromno možnosti za ustvarjanje čudovitih unikatnih izdelkov.

4,49 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
8712926312182

Teksturne štampiljke

Teksturne štampiljke so vsestransko uporabne reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo. Izdelane so iz plastike, namenjene so odtisovanju reliefnih struktur v različne modelirne mase. Z njimi lahko ustvarite čudovite reliefne odtise in tako oblikujete unikatne dekorativne izdelke. Zelo primerne in priljubljene so pri izdelavi nakita, saj v kombinaciji z lističi, kamenčki, barvami in drugimi dodatki lahko ustvarite res prečudovit unikatni nakit.

Delo z njimi je enostavno. Modelirno maso zvaljate na želeno debelino in jo nato položite na izbrano teksturno štampiljko. Z rahlim pritiskom povaljate preko mase in teksturne štampiljke, tako da odtisnete vzorec. Teksturne štampiljke med delom ne premikate, saj lahko tako uničite vzorec. Teksturne štamiljke lahko uporabljate tudi z strojčkom za modelirne mase, tako da zvaljano modelirno maso in štampiljko skupaj vstavite v strojček ter zvrtite skozi. Takšen način dela je še hitrejši in enostavnejši.

Makin's ponuja na izbiro 20 različnih teksturnih štampiljk, velikosti 16x12cm, pakiranih v kompletih po štiri motive skupaj:

SET A – v setu so štirje motivi: pesek, valovi, zid in tlakovci

SET B – v setu so štirje motivi: črte, kocke, pike in zaslon

SET C – v setu so štirje motivi: čipke, očesca, valovanje in med

SET D – v setu so štirje motivi: snežinke, zvezdice, skalce in les

SET E – v setu so štirje motivi: diamant, brada, filc in pulover

Dodatne informacije
SKU8712926312182
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!