Teksturne štampiljke - set E

Brez

Teksturne štampiljke so vsestranske reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo, namenjene odtisovanju modelirne mase ter kot take ponujajo ogromno možnosti za ustvarjanje čudovitih unikatnih izdelkov.

4,49 €
Ni na zalogi
SKU
8712926312182

Teksturne štampiljke

Teksturne štampiljke so vsestransko uporabne reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo. Izdelane so iz plastike, namenjene so odtisovanju reliefnih struktur v različne modelirne mase. Z njimi lahko ustvarite čudovite reliefne odtise in tako oblikujete unikatne dekorativne izdelke. Zelo primerne in priljubljene so pri izdelavi nakita, saj v kombinaciji z lističi, kamenčki, barvami in drugimi dodatki lahko ustvarite res prečudovit unikatni nakit.

Delo z njimi je enostavno. Modelirno maso zvaljate na želeno debelino in jo nato položite na izbrano teksturno štampiljko. Z rahlim pritiskom povaljate preko mase in teksturne štampiljke, tako da odtisnete vzorec. Teksturne štampiljke med delom ne premikate, saj lahko tako uničite vzorec. Teksturne štamiljke lahko uporabljate tudi z strojčkom za modelirne mase, tako da zvaljano modelirno maso in štampiljko skupaj vstavite v strojček ter zvrtite skozi. Takšen način dela je še hitrejši in enostavnejši.

Makin's ponuja na izbiro 20 različnih teksturnih štampiljk, velikosti 16x12cm, pakiranih v kompletih po štiri motive skupaj:

SET A – v setu so štirje motivi: pesek, valovi, zid in tlakovci

SET B – v setu so štirje motivi: črte, kocke, pike in zaslon

SET C – v setu so štirje motivi: čipke, očesca, valovanje in med

SET D – v setu so štirje motivi: snežinke, zvezdice, skalce in les

SET E – v setu so štirje motivi: diamant, brada, filc in pulover

Dodatne informacije
SKU8712926312182
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Ocenjujete:Teksturne štampiljke - set E
Vaša ocena
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali