testni izdelek

Kovinska rezalna šablona CottageCutz za Sizzix in druge scrapbooking strojčke, s katero lahko iz papirja izrežete izbrane motive za izdelavo voščilnic, albumov in podobnih izdelkov.

99,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
9000000

Akvarelne mine Koh-I-Noor Mondeluz

Umetniške akvarelne mine Koh-I-Noor Mondeluz zagotavljajo odlično risarsko izkušnjo. Glavna komponenta akvarelnih min in barvic Mondeluz so bogati, visoko kvalitetni ter popolno razpršeni pigmenti. Njihova svetlobna obstojnost in visoka koncentracija pigmentov skozi celotno barvno paleto, vplivata na končni rezultat in zagotavljata dolgotrajnost umetniškega dela.

Zaradi posebne sestave je akvarelni efekt je dosežen že z zgolj nekaj kapljicami vode, ki jih nanesemo s finim čopičem. Debelejša mina (3,8mm) zagotavlja izjemen umetniški potencial za vsakega uporabnika, plemeniti les okoli mine pa omogoča enostavno šiljenje.

Odlične za risanje, skiciranje in barvanje; primerna tako za hobi, kot artistična dela. Noben element, uporabljen pri proizvodnji, ne vsebuje strupenih ali drugih nevarnih substanc, zato je izdelek primeren za risarje vseh starosti.

Posebnost akvarelnih min je njihova topnost v vodi. Uporabite jih za suho tehniko ali z vodo ustvarite razlivajoč akvarelni učinek!

 

Umetniški set v kovinski škatli vsebuje:

  • 24 akvarelnih min,
  • 2 grafitni mini HB in 2B,
  • 1 čopič,
  • 3 držala za mine,
  • 1 grafitni svinčnik (brez lesa) topen v vodi in
  • 1 brusna paletka.
Dodatne informacije
SKU9000000
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account