Tim Holtz Stamp platform pripomoček za štempljanje - 21,5x21,5cm

Štempljanje še nikoli ni bilo tako enostavno, ko je z novim pripomočkom Tima Holtza. Super pripomoček za hitrejše, enostavnejše in natančnejše odtisovanje gumijastih in silikonskih štampiljk.
Akcijska cena 35,99 € Redna cena 49,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0841079117073

TIM HOLTZ STAMP PLATFORM - najboljše za odtiskovanje štampiljk

Enostavna zasnova pripomočka, ki omogoča hitro in natančno odtisovanje vaših štampiljk. Nujen tudi za vse, ki odtisujejo na več voščilnic. Pripomoček se odpira kot knjiga na zgornji strani in je uporabno dodelan z majnimi podrobnostmi, zaradi katerih je uporabniku štempljanje pravi užitek. Zaradi enostavnosti uporabe omogoča dosledno odtiskovanje tako za začetnike, kot tudi za profesionalce. Tim Holtz Stamp platform lahko uporabljate skupaj z gumijastimi in silikonskimi štampiljkami za njihove natančnejše odtise. Pripomoček za scrapbooking štempljanje je investicija, ki jo boste resnično cenili in v njegovi uporabi uživali, hkrati pa prihranili čas in denar pri izdelavi profesionalnih voščilnic, ki odsevajo vašo kreativnost.

 

Kaj so glavne prednosti pripomočka za štempljanjeTim Holtz Stamp platform?

Prednost je v njegovi odlično zasnovani obliki, ki omogoča, da je odtiskovanje štampiljk:

Natančnejše – orodje omogoča natančen pregled postavitve štampiljke pred odtisom, večkraten odtis na isto mesto (kadar se ne odtisne celoten vzorec štampiljke), papirji in podloga s kvadratnim omrežjem pripomoreta k poravnavi vzorca, magnetki pa držijo papir na svojem mestu.

Enostavnejše – nastavite, pritrdite, nanesite črnilo in odtisnite (več o uporabi spodaj).

Hitrejše – še posebej, kadar želite izdelati več voščilnic, vabil ali drugih izdelkov naenkrat.

 

Kako uporabljam svoj pripomoček za štempljanje?

(1) Paket vsebuje osnovo za štempljanje in 2 magnetka za pritrditev papirja na podlago. Za začetek dela potrebujete še štampiljko, blazinico za štampiljko in papir na katerega boste odtisnili vzorec.

(2) Papir ali karton postavite na levo stran orodja in ga poravnajte ob vogal pripomočka, nato na želeno mesto na papirju položite štampiljko (z vzorcem obrnjenim navzdol).

(3) Zaprite pokrov, da nanj pritrdite štampiljko.

(4) Odprite pokrov in na štampiljko nanesite črnilo z barvno blazinico (Distress Ink, Staz On, Artiste, Archival Ink, …).

(5) Zaprite pokrov in pritisnite.

(5) Za popolni odtis na štampiljko večkrat nanesite črnilo in odtisnite.

 

V spodnjem videu si lahko ogledate še kratko predstavitev in uporabo pripomočka za štempljanje Tim Holtz.

OPOZORILA: Neodim magneti so zelo krhki. Z njimi ravnajte pazljivo, da se izognete poškodbi sebe ali magnetov. Nevarnost zadušitve in poškodb ščipanja. hraniti izven dosega otrok. MOČNI MAGNETI! Lahko škoduje ljudem s vzpodbujevalnikom.

Dodatne informacije
SKU0841079117073
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account