Tim Holtz štampiljke - ljubezen

Štampiljke za odtisovanje vzorcev na papir in druge materiale, za izdelovanje voščilnic, vabil in scrapbooking albumov.

19,49 €
Availability: Na zalogi
Only 1 left
SKU
0718122972685

Štampiljke iz pene se uporabljajo za odtisovanje motivov pri izdelav voščilnic, vabil, čestitk, scrapbooking albumov in različnih izdelkov iz papirja. Na izbiro je ogromno različnih motivov, ki jih lahko uporabite prav za vsako priložnost. Štampiljke imajo na peni narisan motiv, sama osnova za odtisovanje pa je iz gume.

Delo s štampiljkami je hitro in zelo enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete akrilno podlago, katera vam služi kot držalo. Štampiljko preprosto pritrdite na podlago, jo premažete oz. pomočite v barvno blazinico in naredite odtis na papir. Na izbiro je več različnih velikosti akrilni podlag, ki ustrezajo različnim velikostim štampiljk. Za odtisovanje lahko izberete barvne blazinice različnih proizvajalcev in različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). Odtisnjeno štampiljko lahko po želji pobarvate s temu primernimi flomastri, akvarelnimi barvami, klasičnimi barvicami in podobno. Načinov dodatne dekoracije odtisnjenih štampiljk je ogromno.

Po uporabi je potrebno štampiljko takoj očistiti. Za čiščenje je na izbiro več različnih čistil, nekatera so namenjena čiščenju barv na vodni osnovi, druga pa čiščenju barv na osnovi topil. Štampiljke so za večkratno uporabo.

Set štampiljk skupne velikosti 17x20 cm.

 

Dodatne informacije
SKU0718122972685
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali