Transferji Lisa Pavelka - prazni

Vsestransko uporabni transferji za izdelovano unikatnih izdelkov iz paprija, kovine, lesa in polimernih mas. Z njimi lahko polepšate katerekoli končne izdelke ali oblikujete svoje lastne.

6,99 €
Availability: Na zalogi
SKU
0038562270111

Transfeji Lisa Pavelka

Vodni transferji Lise Pavelke so vsestransko uporabni za dekoracijo albumov, za izdelavo obeskov, nakita in številnih drugih dekorativnih izdelkov. Uporabljajo se lahko na številne podlage, kot so papir, kovina, les, steklo, polimerna masa, plastika in drugo.

Zelo so priljubljeni pri izdelavi obeskov in nakita iz modelirnih mas ter pri ustvarjanju unikatnih scrapbook izdelkov, okraševanju albumov, izdelovanju kolažev, okraševanju že končnih izdelkov, izdelovanju dekorativnih izdelkov in še mnogo več. Njihova uporaba je brezmejna.  

Uporaba transferjev je popolnoma preprosta. Vse kar potrebujete so le škarje, voda in podlaga na katero boste ustvarjali.  S škarjami odrežite izbran motiv na želeno velikost in obliko. Z vodo temeljito navlažite zadnjo stran izbranega motiva, pustite stati nekje od 30 do 60 sekund, nato pa s prsti odstranite papir iz zadnje strani. Motiv nato postavite na želeno podlago. Motiv na podlagi počasi zgladite s prsti, da zginejo morebitni zračni mehurčki. Priporočljivo je, da izdelek nato prelakirate. V primeru, da delate na polimerno glino, lahko uporabite Magic gloss ali Fimo Liquid. Tak izdelek nato pečete v kuhinjski pečici, na temperaturi 110°C, največ 15-20min, odvisno od velikosti in debeline izdelka. V primeru uporabe transferjev na ostale površine, kot so les, steklo, kovina, plastika, papir itd., uporabite za končni zaščitni sloj medij za decoupage.  

Transferji so prosojni, kar pomeni, da se lahko barva podlage, na katero delate vidi, kar spremeni končni rezultat izdelka. Najlepše so vidni pri uporabi svetlejših podlag. Pri uporabi transferjev lahko ustvarite unikatne izdelke, z dodajanjem bleščic, bisernega prahu ali drugih dodatkov. Transferje hranite na suhem in hladnem mestu.

Prav tako pa si lahko natisnete svoje lastne slike, ter tako ustvarite obeske s slikami svojih hišnih ljubljenčkov, družine, prijateljev, svojih najljubših idolov itd. Prazni transferji vam omogočajo, da si slikice izberete in oblikujete sami, po svoji lastni želji. Prazni transferni lističi so primerni za tiskanje z inkjet tiskalnikom. Pri tiskanju slik na lističe, bodite pozorni na nastavitve tiskanja. Priporočamo vam visoko kvaliteto tiskanja, pri tiskanju besedil, pa bodite pozorni na zrcalno postavitev besedila, da se bodo besede na izdelku pojavile v pravilni obliki.

Primer uporabe:

Dodatne informacije
SKU0038562270111
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali