Umetna kri v gelu 50ml - temna

Umetna kri v gelu za oblikovanje pustnih poslikav, predvsem idealna za ustvarjanje imitacij poškodb in ran.

4,82 €
Availability: Na zalogi
SKU
0766416702227

Umetna kri

Umetna kri je čudovita pri ustvarjanju in oblikovanju ran na telo in v kombinaciji s poslikavami. Zelo priljubljena je pri poslikavah za noč čarovnic, odrskih efektih in pri oblikovanju imitacij poškodb.

Kri je malenkost gostejša in zelo dobro lepljiva, kar omogoča lažje nanašanje in daje popoln videz originalne rane. Kri se nikoli ne posuši popolnoma, temveč ostane mokra in sijoča. Najboljši izgled dosežete pri oblilkovanju z voskom.

Na izbiro je svetla in temna kri v gelu, ter tekoča kri, prav tako v svetli in temni barvi. Kri se iz kože odstrani s toplo vodo in milom.  

Posamezno pakiranje vsebuje 50ml umetne krvi.

 

SESTAVINE: Aqua (voda), Propylene glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycenn Isopropyl alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethyparaben, Butylparaben, Propylparaben, CI 16035(F D&C red 40 Aluminium Lake)

Samo za zunanjo uporabo. Ta izdelek ni igrača. Zaradi majhnih delcev izdelek ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev, saj obstaja nevarnost zadušitve. Vsaka kozmetika lahko občasno v redkih primerih povzroči alergijsko reakcijo, izdelka ne uporabljajte v bližini oči, na ustnicah, na poškodovani ali razdraženi koži. Če niste prepričani o občutljivosti vaše kože, opravite kratek test. Izdelek nanesite na notranjost komolca in počakajte 60 minut. Če se v tem času pojavi alergijska reakcija, ga ne uporabljajte. Izdelek uporabite v roku 18-ih mesecev po odprtju. Izdelek lahko pusti madeže na tekstilu. Ohranite navodila za prihodnjo uporabo. Izdelano v Veliki Britaniji.

UVOZNIK: ART TRADE, trgovina na debelo in drobno d.o.o., Šlandrova cesta 6, 3320 Velenje, Tel.: 02/320-38-83, Fax: 02/320-38-84, info@arttrade.si

 

V spodnjih videih si oglejte uporabo dodatkov. 

Dodatne informacije
SKU0766416702227
PakiranjePosamezno
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Podobni izdelki, ki bi vas lahko zanimali