Akrilna mat barva Pentart 20ml - puder

Univerzalne akrilne barve, z mat videzom, dobro pokrivnostjo in široko paleto odtenkov. Primerne za barvanje večine površin in zato idealne za vse hobi projekte!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412764536
1,99 €

Akrilna barva Pentart - mat

Univerzalne akrilne barve v 74-ih odtenkih, z mat videzom, za barvanje katerekoli površino (ki jo predhodno primerno pripravimo).

Barve so na vodni osnovi, zmerno tekoče, nevtralnega vonja, dobro pokrivne in so po sušenju vodoodporne.

Primerne za barvanje večine površin: lesa, kovine, stekla, keramike, porcelana in plastike. Barve v priročni 20ml tubici, s konico za nanašanje, omogočajo nanos neposredno iz tube ali s čopičem, gobico ter slikarsko lopatico.

Idealne za vse hobi projekte! Pobarvajte in poslikajte škatlice, predalnike, skrinjice, stole, pručke, okvirje, ure, kozarce, svečnike in še mnogo več. Za dosego starinskega videza pred nanosom barve premažite sloj Pentart vintage medija za staran videz in nato z brusnim papirjem pobrusite.

 

Sušenje in mešanje barv

Čas sušenja: 30 minut. Čas sušenja lahko skrajšate z uporabo sušilnika za lase, ampak zgolj z uporabo toplega ali hladnega zraka. Čas sušenja lahko tudi podaljšate, tako da dodate nekaj kapljic medija za počasnejše sušenje.

Barve lahko med seboj mešate za še več odtenkov ali v njih umešate 3D perlice ali 3D prah, za posebne strukturne efekte.

 

Primer hobi projekta, pobarvanega z akrilnimi barvami Pentart:

 

*Opozorilo: Otroci lahko uporabljajo izdelek zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo. 

Dodatne informacije
SKU5997412764536
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account