Barva za steklo Idea 60ml - srebrna 003

Prosojna barva na bazi topil, za slikanje na steklo, keramiko, plastiko in kovino. Pokrivnost: pokrivna. Svetlobna obstojnost: ***.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8032810077103
6,62 €

Barve za steklo Maimeri Idea Vetro

Barve, ki poskrbijo, da steklo ohrani svojo osnovno lastnost, ki ga dela tako lepega in posebnega: prosojnost. Barvno paleto Idea Vetro sestavlja 25 prosojnih tonov, skupaj z bolj pokrivno zlato in srebrno. Primerne so za barvanje vseh vrst stekla in ostalih prosojnih materialov, plastike, keramike ter stekla. Vse barve so na bazi topil, kar je pogoj za odlično svetlobno odpornost, obstojnost pri temperaturnih spremembah in trajnost.

Barve so idealne za transparentno slikanje na steklo in izdelavo vitražev. Kombinacija svetlobe, ki pronica skozi različne barve bo ustvarila čarobne umetnine.

Za redčenje se uporablja medij, za čiščenje čopičev pa razredčilo, posebej zasnovana za uporabo z barvami Vetro. Za dodatno zaščito predlagamo uporabo končnega zaščitnega laka.

Za najboljše rezultate, pri slikanju uporabite mehke, kvalitetne čopiče. Pred nanašanjem površino prej razmastite, izdelek pa po končanem poslikavanju sušite na zraku, približno 2 uri.

 

POZOR: Barve niso jedilne, zato jih NE nanašajte na predele izdelkov, ki bi lahko prišli v stik s hrano in pijačo. Ni priporočljivo pranje v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije
SKU8032810077103
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account