Dekorativna barva Pentart Dekor 100ml - baby roza

Posebne kredne barve na vodni osnovi, idealne za barvanje in predelavo pohištva. Ustvarijo posebno mehko, matirano površino, ki jo lahko enostavno brusimo za dosego vintage efektov.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412790696
5,39 €

Dekorativne barve Pentart Dekor

Izjemno pokrivna, hitro sušeča barva, na vodni osnovi. Njena posebna sestava ustvari mehko, mat površino, ki jo je enostavno brusiti. Idealna za barvanje in predelavo starega pohištva ter izdelavo vintage efekta oziroma staranega videza.

Barve so na vodni osnovi, gostejše, nevtralnega vonja, s popolno pokrivnostjo, vendar po sušenju NISO vodoodporne.

Primerne so za barvanje večine površin – lesa, kovine, stekla, gline, kamna, keramike, porcelana, plastike in stene. Za nanos barve uporabite čopič, gobico ali valjček. Zaradi odlične pokrivnosti, zadostuje en sloj barve, v kolikor bi bilo to potrebno, nanesite dva. 135ml barve zadostuje za približno 1m².

  

Sušenje

Barve so površinsko suhe v 25-ih minutah, popolnoma pa se posušijo v 12-ih urah. Čas sušenja lahko skrajšate z uporabo sušilnika za lase, ampak zgolj z uporabo toplega ali hladnega zraka (ne vročega!).

Barvo lahko redčite z vodo, vendar to ni potrebno. Pred nanosom barve, ustrezno pripravite površino z osnovnim premazom (primerjem) za barve Pentart Dekor. Barvano površino po sušenju zaščitite z voskom ali zaščitnim lakom.

 

Namigi in nasveti za dosego staranega videza na predmetih

Po sušenju pobrusite površino barve, da predmetu dodate staran videz. Za poseben vintage efekt pa poskrbite tako, da nanesete dva sloja različne barve in nato zgornjo barvo pobrusite (prikazano v spodnjem posnetku).

 

Primer hobi projekta z barvami Pentart Dekor:

 

*Opozorilo: Otroci lahko uporabljajo izdelek zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo. 

Dodatne informacije
SKU5997412790696
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account