Set akvarelnih barv White nights - les. Škatla, 36 barv

Akvareli JSC White nights spadajo med akvarelne barve najvišjega kakovostnega razreda. Barve so izjemno popularne pri risanju, slikanju in arhitekturi, ter s svojimi kvalitetami znane po vsem svetu.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4607010584795
102,99 €

Akvarelne slikarske barve JSC White nights

Akvareli JSC White nights spadajo med akvarelne barve najvišjega kakovostnega razreda. V Rusiji izdelane barve so izjemno popularne pri risanju, slikanju in arhitekturi, ter s svojimi kvalitetami znane po vsem svetu. Akvarelne barve so fina mešanice visokokakovostnih pigmentov in odličnega veziva, ki vsebuje fiksative rastlinskega izvora, mehčalec, površinsko aktivne snovi in antiseptične dodatke.

Fino zmleti pigmenti z vezivom omogočajo povečano možnost pokrivnosti, visoko transparentnost v nasičenih tonih in možnost mnogo tanjšega nanosa barve, ko ga omogočajo druge vrste slikarskih barv.

Barve so izdelane po tradicionalnem receptu z dodano moderno tehnologijo. Uporabljeni pigmenti so odlično razpršeni in svetlobno odporni. Vezivo vsebuje tudi gumi arabiko, ki zagotavlja obstojnost barv po dokončanju vašega dela.

Set je sestavljen iz lesene škatle (breza), čopiča in 36 različnih tonov velikih 2,5ml posodic akvarelne barve.

Dodatne informacije
SKU4607010584795
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account