Set scrapbooking papirjev 15,2 x 15,2cm - Bluebirds & Roses

Scrapbooking papirji za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja za različne namene.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
5038041069033
5,43 €

Set scrapbooking papirjev

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov za dom, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov in ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno kombinirate s štampiljkami, barvami ali jim dodate številne dekorativne elemente, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice in podobno, s katerim okrasite najmanjše elemente končnih izdelkov.

Kolekcija Blue Birds & Roses v harmoničnih barvnih odtenkih s prikupnimi ptički, osupljivimi metulji in čudoviti šopki bo razveselila ustvarjalce, ki se veselijo sončnih dni pred nami.

V kompletu je 36 potiskanih papirjev, v 18-ih različnih dizajnih velikosti 15,2 x 15,2cm in gramature 160g/m².

Dodatne informacije
SKU5038041069033
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account