Začetni set za embossiranje papirja GROOVI

Začetni set za prve korake ustvarjanja s pergamano papirjem.
43,73 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5060302820022

Začetni set za embossiranje GROOVI

Set vsebuje vse, kar potrebujete za prve korake ustvarjanja s pergamano papirjem. Tradicionalna pergamano tehnika zahteva dobre spretnosti, čas in potrpežljivost. Groovi sistem zmanjša zahteven sistem tradicionalnega pergamana in omogoča to čudovito tehniko vsakomur (tako začetnikom kot izkušenim ustvarjalcem). 

 

Kaj vsebuje set?

  • 3 groovi plošče za embossiranje,
  • 20 kosov pergament papirja,
  • dvojno grovi poglago,
  • 2 grovi orodja za embossiranje,
  • A4 ploščo za embosiranje,
  • robček za lažje drsenje embosing orodja po pergament papirju in
  • navodila po korakih za izdelavo voščilnice.


Kako uporabljam GROOVI?

Groovi plošče (GP): Zapleteni in premišljeni vzorci so zelo natančno lasersko izrezani v visoko kvalitetne akrilne plošče. S posebnim orodjem za embossiranje je zelo enostavno slediti vzorcu po pergamano papirju. Hitro, enostavno in brez nereda.

Groovi plošča Mate (GPM): GPM omogoča, da je vaša Groovi plošča na mestu med delom, hkrati pa je na njej nekaj vzorcev, ki jih lahko embossirate.

Groovi orodja za embossiranje: Groovi plošče se uporabljajo skupaj z Groovi embossing orodji 0,8-1,3mm (enako kot pergamano orodje 1mm).

Groovi dvojna podlaga: Podloga je izdelana za profesionalne rezultate. Mehka stran je idealna za embossiranje z večjim embossing orodjem in za senčenje. Trša stran je odlična za barvanje, lahko pa se uporablja tudi kot podloga za splošno ustvarjanje. Modra in črna podlaga v A4 in A5 velikosti.

Dodatne informacije
SKU5060302820022
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account