Zvezek Fabriano EcoQua A4 brezčrtni - siv

Izredno ekološko naravnan zvezkek EcoQua, brez klora in kislin. Zvezek je spet s sponkama, brezčrtni, v velikosti formata A4 (21x29,7cm) in sive barve.
2,28 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8001348179658

Zvezki Fabriano EcoQua

Zvezki Ecoqua so eni izmed najbolj naravnih in ekološko naravnanih zvezkov na trgu. V sami proizvodnji ne uporabljajo kislin in celotna proizvodnja poteka povsem brez uporabe klora. Zvezki Fabriano so narejeni iz ekološkega papirja Bioprima Book (85g/m²), brez klora in iz certificirane celulozne kaše iz gozdov, ki so ekološko vzdrževani po strogih okoljskih standardih. Platnica je narejena iz ekološkega papirja Sirio Tela (290g/m²) in je odporna na praske. Papirji prav tako ne vsebujejo kislin, zaradi česar so dolgo obstojni.

Zvezki Fabriano so na voljo v 8 različnih barvah, v velikostih formata A5 (14,8x21cm) ali A4 (21x29,7cm), speti, s spiralno vezavo ali lepljeni ter brezčrtni, s črtastimi, karo ali pikčastimi listi.

Izberite svojo barvo, velikost, vezavo in vrsto lista za pisanje ali risanje v teh enostavno oblikovanih ter ekološko naravnanih zvezkih Farbiano.

 

Papirji in risalni bloki Fabriano

Malo je podjetij, ki se lahko pohvalijo s tako dolgo in polno dediščino, kot jo ima podjetje Fabriano, ki že od leta 1264 razvija in izboljšuje proizvodnjo papirjev. Fabriano je postal sinonim za visoko kvalitetne papirje, zato so papirji in bloki, narejeni v tovarni Fabriano, eni izmed najbolj kvalitetnih na trgu. Z različnimi sestavinami, podjetje izdeluje papirje, ki so primerni tako za začetnike, kot tudi za najbolj izkušene umetnike. Podjetje stremi k proizvodnji iz visoko kvalitetnih materialov in uporabi sofisticirane tehnologije ter ekološko naravnanim procesom proizvodnje. Imajo dosežen standard kvalitete UNI EN ISO 9001:2008 Quality Certificate ter z investicijami v zadnjih desetih letih tudi UNI EN ISO 14001:2004 Environmental Management Certification, kar dokazuje, da tovarna dela ne le kvalitetno, ampak tudi ekološko.

Ne glede na tehniko, katero uporabljate, in ne glede na izkušnje, ki jih imate, bodo izdelki tovarne Fabriano zagotovo kos vašim potrebam in zahtevam.

Dodatne informacije
SKU8001348179658
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account